Bad Boys őszintén

Mivel érkezik a Bad Boys 3, így a Honest Traileresek kielemezték az első kettő filmet. Szerintük nem jól öregedtek. most félretéve a PC kiakadásokat, csak filmileg, őszintén, szerintetek most is megállják a helyüket? Az első rész is?

22 hozzászólás a “Bad Boys őszintén” bejegyzéshez

  1. Abszolute. Az első rész mondjuk már kicsit csunyácska a minőség miatt. A 2 mai napif az egyik legjobb akció/vígjaték. Remélem a 3. részben is lesz sok pillanat ami PC kiakadást hoz, mert anélkül nem lehet tökös vígjátékot csinálni.

  2. Én nagyon szeretem mindkét részt és igen, megállják a helyüket. Remélem hasonlóan jó lesz a 3. is.

  3. szerintem a 2 nem cask megallja a helyet, de a mai filems viszonylatban is beleillik egy top 25 legjobb akcio film listaba!

    a hibai ellenere is van benne annyi klasszikus jelenet amit szinte barki barmikor felismer (hany eves vagy cula pl)

  4. Nem öregedtek rosszul. Ha a tévében belefutunk, nem kapcsoljuk el. A második rész a kedvencem.
    Az újnak meg tegnap volt amcsi premierje úgyhogy érkeznek a számok. Bukta lesz vagy ordas nagy bukta lesz?

  5. Naná! A második részt jobban bírom, de mindkettőt bármikor meg tudnám nézni. A jamamaikai gengszteres parkolóházas akció a kedvencem, de mindegyik zseniálisan van komponálva, reális keretek között. Ez hiányzik a mai akciófilmekből, a realitás. Az első részben mit megszenvedett Marcus a diszkó retyóján, mikor megtámadták, a mai filmekben meg az 50 kilós pávagyerek egyszerre 5-10 embert is lekaratézik, millió vágással. Meg hát ugye az utolsó háttérszereplők is olyan karakteresek voltak, hogy néha unalmamban rájuk keresek, hogy néznek ki manapság, mi lett velük, mikben játszottak azóta.
    Sajnos az előzetes alapján nem várok túl sokat a harmadiktól, már a trailerből izzadságszag bűzlik, szerintem hiányozni fog Bay belőle. A kémia működjön a két nyomozó közt, legyen egy badass főgonosz, méltó akciók, pc hanyagolása, és Sarah Connor szavait idézem: “akkor még van remény…”

  6. lordboxi “Az első rész mondjuk már kicsit csunyácska a minőség miatt.”
    Mire gondolsz? Olyan képek és zenék vannak benne, amik lazán lepipálnak sok mai filmet (sőt, rengetegen merítenek belőle). Ha videókazin nézed, cseréld DVD-re vagy BR-re. :)

  7. Szerintem se örögedtek rosszul. Én tavaly láttam őket újra és simán lecsúsztak. Csak ismét realizáltam, hogy Micheal Bay lenyúlta a favelás domboldalon legurulást és mindent felrobbantást a Police Story elejéből.
    https://youtu.be/-nzsz41Xnk4?t=662
    Nah jó, “megidézte”… ;)

    Szerintem mindkét film továbbra is működik elég jól…

  8. Hydro

    Nem tudom, másképp megfogalmazni, látszik rajta, hogy öreg. Gondolom 4k felskálázása lehet nem olyan jó, vagy nem tudom. Pont most néztem őket újra, mert ma megyek a 3 ra, és ez volt a benyomásom.

  9. 10. – gondolom arra utalt (le is irta), es tokre egyet is ertek vele hogy a 90es evek akciofilmjeiben egy kozelharc ezerszer realisabb volt mint manapsag. es most nem a bohockodos filmekre gondolok hanem nezz meg egy bunyot a die hardban. de a legjobb pelda tenyleg Lawrence budis verekedese a bad boys 1bol.

    nem lattam meg a 3at de tutira veszem hogy, ha haladtak a korral es ranyomta a belyeget a PC 2020 a filmre akkor ha less bunyo, az olyan less hogy Lawrence vs 6 ember egyszerre.

  10. @human

    Szerintem egyértelműen fogalmaztam, mit nem értesz?
    Év(tizedek) óda nem láttam rendes akciófilmet, csak sovány lánygyerekeket meg hiteltelen bohócokat karatézni rejtett vágásokkal vagy teljesen megvágva. És akkor jön a “bezzeg” része, amikor is bezzeg régen voltak olyan remekművek, mint a Bad Boys, Die Hard, A szikla, A fegyencjárat… szegény kócos is mit megszenvedett Billy Bedlammel, csak mert az nem tette vissza a nyuszit a dobozba… Végig tudnám idézni ezeket a filmeket. Karakterizálás + valódi akció kell, egy akciófilm nem attól jó, hogy minél többet lőnek meg robbantgatnak, CGI-jal meg aztán főleg nem. Olvastam egy kritikát a konkurenciánál, aszerint éppen abba a hibába estek a készítők, amit gondoltam. Mindegy, vasárnap úgyis moziban nézős lesz.

  11. Par hete belefutottam a 2. reszbe, szep emlekeim voltak, gondoltam ujranezem.
    Jezusom, azt a ripacskodast es tultolast… 20 perc utan kinyomtam a fenebe, mert abszolut nezhetetlen mai szemmel.

    A szikla -t elotte neztem par nappal, na az szepen megallja a mai napig a helyet.
    Vagy a Halalos fegyver barmelyik resze.

    De ez… Es a harmadik resz az elozetesek alapjan meg rosszabb lesz. Tuti bukta.

  12. human: realista csak személy lehet, én reálisat írtam. Melyik akciót nem tartod fizikailag reálisnak? Én max a gurulós lődözésbe tudnék belekötni.

  13. 15. pontosan mi is az a minden, ha mar nem realis?
    (en is tartom hogy sokkal realisabbak benne a verekedesek, hiszen arrol volt szo vegig)

  14. Na, túl vagyok a filmen. Van benne egy két furcsa elem történet szempontjabol, de a film nagyon jó. Rég szórakoztam ilyen jól mozin. A visszatekintesek, a dumák, az akciók, minden a helyén volt.

  15. Akkor én képviselem az ellenpontot. Nem, szerintem puszta nosztalgia a dolog. Én vmi érthetetlen okból kifolyólag sosem láttam az első részt 2019 előtt (a második többször is megvolt)
    Miután megnéztem, számomra az első rész a legtúlértékeltebb akciófilmek trónjára katapultált.

    Gagyin néz ki, a történet borzalmas, a színészek csak ripacskodnak (pedig mind a kettőt imádom), a szövegek rohadtul nem viccesek és baromi unalmas.

    Megnéztem utána a 2. részt is újra, amit sokkal jobbnak tartok, de az sem korszakalkotó.

  16. @Sheev Palpatine

    Persze, hogy te képviseled, hiszen te sith vagy.

    “Gagyin néz ki”.

    Én sok ilyen gagyi akciófilmet szeretnék manapság látni :D

    Bay-t és műveit sokszor jelölgették Arany Málnára, és ha megnézem a mai felhozatalokat, egy vicc… Annyi szar film készül, amik Bay filmjeinek a talpát sem nyalhatják meg, megnézi az ember, másnapra meg elfelejti, de azokat nem málnázzák. A Bay elleni gyűlölködést sem értem, nem fogok regényt írni, de én minden filmjét megvédeném – talán a Transformerseket nem, mert azokat rühellem. De Bay egyvalamihez nagyon ért: maradandó, remek akciójeleneteket összehozni maradandó karakterekkel, nagyon jó zenékre. A 13 óra: Bengázi titkos katonáinál például fogalmam nem volt, hogy ő rendezte, de a nézése közben muszáj volt utánanéznem, nincs-e benn a keze nyoma, mert nagyon hajaz rá.
    Nála bőven elnézem, hogy az Armageddonban mennyi irreális dolog van, mert még így is milliószor szívesebben nézek századszorra újra egy Bad Boys, A szikla, Pearl Harbor, Armageddon, A sziget filmet, mint marvelt vagy az egykaptafára készülő mai “akciófilmeket”.

    Szó mi szó, már várom a vasárnapi mozizást, bírom a Bad Boyst :D

  17. pedig az első Bad Boys szerintem sem igazi Bayhem még, elég lassúnak is érződik közben, onnan még fejlődött, a második rész sokkal Bay víziósabb. Viszont a realizmust sosem hoznám be a neve mellé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.