Taika Waititi-t megkeresték egy Star Wars filmmel

Ugye a Thor 3 és a Hunt for Wilderpeople rendezője már készített valamit a Star Wars univerzumba, neki köszönhető a The Mandalorian fináléja. Na nem az írás, csak rendezés, bár a lövöldözős gyakorlós jelenetből sütött a humora azért.

A THR értesülése egyelőre ennyi, mármint az, hogy megkeresték egy Star Wars film rendezésével. Nem tudni, hogy a Disney+-ra, vagy a moziba, nem tudni mihez kapcsolódik és hogyan.

Amúgy érdekes, mert Waititi korábban azt mondta, hogy villámgyorsan kirúgnák a Star Wars rendezéséből. A Solo botránynál írta az alábbiakat:

Bővebben kifejtve az volt a véleménye, hogy míg az MCU-ban jelen van a komédia is a dráma mellett, addig a Star Wars franchise túl komolyan veszi magát.

human
írta
2020. 01. 17. 03:35
megjelenés

hozzászolás


36 hozzászólás a “Taika Waititi-t megkeresték egy Star Wars filmmel” bejegyzéshez

  1. Ő kell egy jó star wars filmhez vagy sorozathoz. A the mandalorian utolsó része nyilvánvalóvá teszi az alkalmasságát.

  2. Tőle még egy groteszk sötéthumorú Alien filmet filmet is megnéznék. Biztos eltalálná az arányokat.

  3. ‘túl komolyan veszi magát’

    Persze ő paródiát csinálna ebből is mint Thor-bol. Szerintem ne engedjék a széria közelébe. A Thor 4et se neki kellett volna adni.

  4. Rosszabb már úgyse lehet a Star wars, úgyhogy fölösleges aggódni. De sztem rossz választás, szét trolkodna mint a Thor 3 át. Én azt se tudom végig nezni

  5. Túl komolyan veszi magát? TFA hemzseg a gagyi marveles giccs poénoktól.
    Tudom, a humor szubjektív, de inkább volt kínos és lerágott az a rész. Egy Robot Chicken snitt volt az vásznon. Bruh..
    Ettől függetlenül meg szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, Hunt for wilderpeople-t nagyon szeretem, de SW környezetben lehet kínosabb lenne.

  6. Még egy két koporsószög ide-oda nem számít. TinkiWinki, vagy más rendező, nem oszt nem szoroz. Mivel a produceri csürhe maradt, díznike nem fog változtatni remek stratégiáján.

  7. Hát igen sajnos az utolso sw film talán a legrosszabb lett a szériában. Írom ezt úgy,hogy nagyon nem szeretem a prequel hármast,ill.a sithek még nézhető számomra,csak az előtte lévő kettő nem szerethető kategória.

  8. blurayfan véleményét osztom én is.

    (Mostanában mindenkit felkapnak a francos Marvel rendezők közül :( )

  9. mivel a ragnarök az egyik legjobb képregényfilm lett, thor karakterét remekül összerakva… who knows

  10. A Disney szerintem tudja, hogy nem lett a legjobb az utóbbi trilógia és azt az 1 milliárdot is csak most sikerült bevételbe megszerezni, csak megértik, hogy így nem mehet majd tovább…. főleg a rendező váltogatások és a f..zméregetések… :/

    Waitit, mind rendező, hát attól függ milyen darab lesz ez az SW világában, hisz ott is el lehet történetet mesélni poénosan, ahogy ebben a világban is. Nem kell beszűkülten egy kaptafára gyártani mindent, csak legyen más, mint ami a 9+1 rész volt. A Solo nincs benne, mert az alapból egy kicsit más volt. (nekem tetszett azért)

    A lényeg, hogy szerintem ne kapcsolódjon a fő sodráshoz, de az Old Republic tervekhez se… Legyen egyedi és azért univerzum-bővítő. :D

  11. en sem ertem ezt a thor 3 utalatot. lattatok ti a thor 2t?

    az mcu legrosszabb filmje (ez merem allitani nem cask az en szemelyes velemenyem) utan sikerult egy olyan visszaterest osszehoznia Thornak ami utan kb az MCU legnepszerubb karaktere lett (mielott barki elougrana RDJ hatsojabol nekem esni megismetlem: kb az mcu legnepszerubb karaktere lett) es elsokent kapott egy negyedik filmet.

    nekem ez eleg ok a bizalomra hogy egy darapokra cincalt, tobbszor megeroszakolt franchiset megprobaljon visszarugdosni vmi normalis mederbe. ha ennek az ara az o igencsak furcsa humora, hat legyen.

  12. Velem valami rohadt nagy gond lehet, de az utolsó dolog, ami akármelyik Star Wars filmről eszembe jutott eddig (talán a Rogue One-t kivéve), az az volt, hogy ‘túl komolyan veszi magát’.
    Basszus, melyik? A klasszikus trilógia is tele van nyilvánvalóan humorosnak is szánt ökörségekkel.

  13. Hát a Mandalorian alapján nem lenne rossz választás egy filmre. A évad bejező része nagyon jól sikerült tőle.

  14. Én sem értem a Thor3 fikázást? A képregényt olvastátok? Esetleg érdemes utána nézni, hogy mi is volt az alap.

    Ettől függetlenül nem biztos, hogy neki adnám az SW-t, habár..az eslő trilógiában is mit össze lehet röhögni Harrison Fordon pl. Miért ne lehetne egy vicces kalandos űrsorozatot csinálni? (mármint a Guardians of the Galaxyn kívül). Most remélhetőleg a Skywalkereket és a jediket hagyják egy kicsit.

  15. A star wars halott.
    Megoltek a gyerekkorom.
    F..ck you Kennedy,es Johnson.
    Ki hagytam valamit???
    Ja igen, minden xar

  16. Nem, ez csak szarkazmus.
    Csak leírtam amit ilyenkor általában írnak az emberek.
    Én szeretném ha rendezne,Thor 3 szerintem kva jó.
    Csak egy idő után az ember megunja hogy tetszik neki valami, azt leirja, de arra jön másik 100 xarozo, meg te hülye vagy.

  17. Ja igen, félreérthető a te hülye vagy a mondat végén. Nyilván nem te, de értettétek.
    De hogy frappáns legyek, mint az uralkodó, úgy, én se leszek sose halott 😁

  18. kocka: de most konkrétan te hoztad be, senki nem mondta ezeket 17 kommenten át, és te hoztad be, hogy “majd ezt mondják”, ha nem teszed akkor lehet senki nem mondta volna. Ez a legrosszabb szerintem, a “majd úgyis ezzel jönnek” dolog, amikor senki nem jön azzal, hiszen ezzel tulajdonképpen te provokálod, pedig csak ellene akartál szólni.

  19. Ami késik az nem múlik. Ha itt most nem is de többi posztnal tuti h írni fogják még. De ne legyen igazam.

  20. Csak hogy igazad legyen:

    F..ck you Kennedy,es Johnson

    A többivel nem értek egyet.

    Amúgy Thor 3 magasan a legjobb a sorozatból és valóban egy középszar karaktert emelt a legnagyobbak közé! Waititi humorát 90%-ban imádom, bár szerintem a SW-t úgy kéne nem túl komolyan venni, hogy azért nem csinálnak belőle paródiát, mint az a gyökér Johnson. A Mando utolsó része geci jó volt, az alapján jöhet!

  21. Annyi lehetőség lehetne:
    Droidok – egy Star wars történet…és egy új történet bemutatva valami robot szemszögéből

    Vagy csak vukik felirat v tolmácsa nélkül :)

    Vagy pl egy erőérzékeny seprűs kisgyerek akinek a képzelt barátja Obi Wan Kenobi.:)

  22. FD: Az gyökér Rian Johnson meg az eddigi legjobb rendező volt a star wars filmek történetében,és igen a birodalom visszavág rendezőjét is beleértve,és nem humorizálva,és nem provokálni akarok.Teljesen komolyan gondolom.

  23. 31. – hiaba o papiron a legjobb rendezo ha aztan a muve pedig a legszarabb lett :/ es igen a Christmas Specialt is belertve es nem humorizalva es nem provokaciobol.

  24. Miért eddig tetszett valakinek az új star wars?
    Az ovisok meg ugyanúgy nézni fogják ahogy eddig,szóval nem lesz gond.

  25. Remek rendezőnek tartom de sztem nem lenne jó ötlet egy SW mozifilmet rábizni. Ugyanis a Star Wars bármennyire könnyed szórakozás azert nem egy vígjáték, márpedig Waititi biztos h nem tudná megállni h ne csináljon azt belőle, a Thor-ból is azt csinált. Persze ott működött mert van még egy rakat Marvel film más stílusban, de egy SW franchise-t nem kellene vígjátékká degradalni. Főleg erdekes h szerinte túl komolyan veszik a Star Wars franchiset, pedig egyáltalán nem így van, így is komolytalan, egyszerű es gyerekes hova akarná ennél komolytalanabbá tenni. . . Ja es az h egy darab 40 perces Mandalorian részt jól rendezett még nagyon kevés, szinte semmit nem jelent.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.