Kecsap: Disney, Star Trek, Mortal Kombat, Bale, Don’t Breath Too, The French Dispatch, Mallrats folytatás, Ares, Druk, Bond főcím, Edge of Tomorrow 2

A Disney rebrandeli a 20th Century Fox-ot és a többi Foxot, mármint mindből kivágja a Fox szót, szóval 20th Century Studios and Fuck Searchlight Studios lesz belőlük. Üzletileg talán érthető, de nézőként ez azt az álmot hessegeti el, hogy a Disney majd a Fox brandet használja felnőtteknek szóló filmek és sorozatok gyártására.

Noah Hawley (Legion) azt mondta az új Star Trekről (gondolom reagálva a JJ Abrams kritikákra), hogy számára az akció csak akkor érdekes, ha tényleg előre viszi a sztorit. Meg azt is, hogy “új kezdet” lesz a filmje, ami azt is jelentheti, hogy Pine nélkül.

Hivatalos, hogy Billie Eilish csinálja a mostani Bond főcímdalát, ahogy a pletykában előkerült.

Eréndira Ibarra (Sense8) és Max Riemelt (Sense8) is érkezik a Matrix 4-be.

A Warner animációs Mortal Kombat filmet tervez Scorpion’s Revenge címmel. Joel McHale adja majd Johnny Cage hangját, és Jennifer Carpenter lesz Sonya Blade szinkronja.

Az alábbi kép Drukból, amiben 4 tanár azt feltételezi, hogy a mindennapi élet jobb lenne egy bizonyos szintű állandó véralkohol szinttel. Mindegyikük más mennyiséggel teszteli.

A díjnyertes Ex Machina képregényt a Legendary Entertainment adaptálja The Great Machine címmel. A főszerepbe Oscar Isaac érkezik. A történet egy visszavonult szuperhősről szól, aki New York polgármestere lesz 9/11 után.

Bár még nem sokat tudni David O. Russell új filmjéről, meg a castról sem, de úgy tűnik, hogy Christian Bale már benne van. Elvileg egy orvos és egy ügyvéd valószerűtlen összefogásáról szól.

Rodo Sayagues rendezi majd a Don’t Breathe Again című filmet, ami nem meglepő módon a Don’t Breathe folytatása. A producer Sam Raimi szerint “the greatest idea for a sequel I’ve ever heard.” amivel el is adták a projektet.

Wes Anderson következő filmje a The French Dispatch lesz, ami 1:48 hosszúságban beszél majd egy amerikai újságíróról, aki egy francia városban saját újságot csinál magának.

Így dolgoznak az Edge of Tomorrow 2 bonyoult idővonalán.

Leven Rambin (True Detective) szerepelni fog a Purge 5-ben. Plusz ezek szerint jön a Purge végső filmje. Mármint tényleg, elvileg idén nyáron.

Kevin Smith elkezdett dolgozni a Mallrats folytatás forgatókönyvén. A munkacím egyelőre Twilight of the Mallrats. Van egy ilyen fanmade poszter is mellé.

Robert Zemeckis az Ares című sci-fi thrillerrel jön majd. Egy asztronauta az afrikai sivatagban landol. Miközben próbál a családjához jutni, kiderül, hogy a küldetése egy nagyszabású összeesküvés része volt, és valami olyasmi van nála miatta, ami az egész Földet megváltoztathatja.

John Bernthal lesz a King Richard filmben Rick Macci edző.

Ja, kövessétek a blogot Facebookon.

13 hozzászólás a “Kecsap: Disney, Star Trek, Mortal Kombat, Bale, Don’t Breath Too, The French Dispatch, Mallrats folytatás, Ares, Druk, Bond főcím, Edge of Tomorrow 2” bejegyzéshez

 1. Utána kellett néznem ki ez a Rodo Sayagues. Látom már többször dolgozott együtt Alvarezzel. Csak aztán jól sikerüljön első rendezése.

  Edge of Tomorrow 2-ről évente jönnek morzsák, most már igazán összetrombitálhatnának mindenkit aztán jöjjön és lássuk.

  Russel és Zemeckis filmek is izgalmasan hangzanak, fel is tettem őket a radaromra.

 2. Ez a dízni kezd olyan lenni, mint nálunk az emendem cégcsoport. Mindent bekebeleznek, nagy bevételek, de az istenadta nép nem szórakozik rajta. Na, mostanában ez a dízni ilyen filmeket szállít.

  Star Treket mi értelme rebútolni? Van 3 film, megszokott szereplők, elindult valahonnan valamerre az univerzum, most meg rebút. Ezeknek elgurult ott a vízfejnél.

 3. A FOX-os dologra inkább nem is reagálok.

  Más: Nagyon várom az Edge of Tomorrow-ot, kíváncsi vagyok mit hoznak össze.

  Másik hír ami szintén Disney sajnos de ettől még várom hogy VÉGRE ennyi év után haladás történt a Nemzet Aranya 3 ügyében. Végre elkészülhet ha minden igaz. :D

 4. A dizni kapja be! Annyi év után az embereknek már szinte beleégett a retinájába a 20th Century Fox logo, de az ismert nevet kukázni kell. Nagy észre vall.Ezek után már azon sem csodálkoznék, hogy ha pár év múlva beleolvasztanák a diznibe és ezzel a “maradék” nevet is megszüntetnék.

 5. Don’t Breathe folytatása jöhet, elég beteg volt az előző vége és Stephen Lang baromi jól játszott.

 6. Ez a Fox-mentesítés csak a jövőbeli filmeket érinti, ugye? Már úgy értem, ha a régi Fox-filmeket felpakolják a Disney+-ra, vagy újra kiadják blu ray lemezen, azokból csak nem vágják ki…

  Bár azt is el tudom képzelni, hogy a Disney beront a Fox raktárába, és mindent egérrel pótol róka helyett.

  #régenmindenjobbvolt:)

 7. Walker
  Hahaha, én is ezt akartam írni :D Jól össze fog ez zavarni pár embert.
  – Láttad már az Ex Machinás filmet?
  – Melyiket?
  – Az Oscar Isaac-eset?
  – Azon belül?
  – Amelyikben robotok vannak…
  – LOL! Mindkettőben vannak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.