Mindent megtudunk Snow elnökről

Csak kitalálták, hogy miből lehet Hunger Games filmet csinálni még ténylegesen. Nyilván az új könyv is jön, és abból derültek ki részletek, viszont a Lionsgate már jóval a megjelenése előtt közölte, hogy lesz film változat.

A könyv címe The Ballad of Songbirds and Snakes, 64 évvel a korábbi Hunger games előtt játszódik. A főszereplője Snow, aki a háború utáni világban hősnek számít, aki segíti Panemet a talpraállásban. Aztán tudjuk hova vezet. Van aki komolyan kíváncsi egy előzménykönyvre és filmre? Előbbi eladási adatait nemsokára megtudjuk, mivel májusban jelenik meg a könyv.

11 hozzászólás a “Mindent megtudunk Snow elnökről” bejegyzéshez

 1. Ez már csak azért is érdekel, mert nem tudom elhinni, hogy erre komolyan valaki pénzt ad anélkül, hogy ebben lenne valami. Vagy csak este van és naív vagyok, és ez tényleg akkora feleslegesség, mint aminek tűnik.

 2. Anno megvettem a könyveket, mert érdekelt. A történetben volt egykét jobb rész, de amúgy semmi extra.
  Azt viszont nem tudom, hogy az eredeti mű milyen minőségű volt, de a magyar fordítás valami szörnyű. Kínszenvedés volt olvasni. Ez az előzmény számomra tuti kimarad.

 3. en a 4. kommenttel ertek egyet, tenyleg kemeny menet volt atolvasni azokat a konyveket, de ettol fuggetlenul is jok voltak.

  egy sanszot siman meger a dolog. tobb fantaziat latok ebben mint az uj vin diesel filmben …

 4. Nekem is megvan mind a 3 könyv a filmekből az 1 tetszett de már alig emlékszek rá. A kettészedett befejezést sose láttam és nem ia fogom megnézni. Ez meg kurvára nem érdekel. Itt megmondom hogy bukás lesz.

 5. “Azt viszont nem tudom, hogy az eredeti mű milyen minőségű volt, de a magyar fordítás valami szörnyű.”

  az eredeti is ilyen, az írónő nem egy irodalmi tehetség, csak jól ráhangolódott pár érzésre.

 6. Én elnézegettem a filmeket, mind3 könyvet is olvastam, de ezt az előzményes téma nem igazán kelti azt az érzést, hogy sikongatva szaladjak majd érte a libribe..
  Jó lenne, ha a filmbe nem valami ficsúrt találnának, méltatlan lenne Sutherland után…ah megvan! Castingolják Kiefert és fiatalítsák meg🤣 úgyis ez a divat manapság

 7. Kiefer nem jó, mert rutinból megmentené a világot 2x az első 10 percben, és utána már nehéz fokozni…:)

 8. Jó sztorival és forgatókönyvvel lehetne belőle egy klasszikus erkölcsi bukástörténet, ami bemutatja, hogy a háború után hogy lesz egy hősből cinikus diktátor és egy kegyetlen hagyomány (a viadal) megalkotója. Az ehhez tartozó társadalmi lélektani folyamatokkal együtt. Lehetne hangulata is a nem teljesen kiégett és megsemmisült, de mégis posztapokaliptikus világnak is, amiben Snow hatalomra jut.
  Más kérdés, hogy ha tényleg elkészül, nyilván nem ilyen lesz, hanem valószínűleg a Hunger Games sikerét meglovagolni-felmelegíteni akaró látványos hulladék.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.