Hivatalosan is forog az új Batman

Ugye paparazzi képek voltak már, de ezek szerint az nem a fő… hogy is hívják ezt, szóval az A team volt, csak a B. És így Pattinsont sem láthatták a rajongók messziről. Viszont most a rendező jelentette be, hogy megy a csapó.

human
írta
2020. 01. 28. 03:10
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Hivatalosan is forog az új Batman” bejegyzéshez

 1. Csak legyen jó. Bármi jobb lehet Batflacknél. (Azt hozzá kell tennem, hogy nem a színész hibája volt az a felejthető Batman)
  Az Arkhamos stílusú Batman nagyon adná.

 2. José: igen, jo filmjei vannak. Jo. Nem kiemelkedo, nem felejthetetlen, nem kivalo, nem korszakalkoto, nem kiserletezo, nem izgalmas, nem egyedi. Hanem csak jo.

  Es eppen emiatt nem voltam sohasem izgatott amiatt a teny miatt, hogy o a rendezo. Majd meglatjuk, mi sul ki ebbol. Batman mar van eleg eddig is az biztos…

 3. Matt Reves stílusa sztem tökéletes Batman filmhez. Cesar karakterében is volt valami Batmanos amúgy, és elég jól kezelte.
  A kasztingről továbbra is az a véleményem, hogy kritikán aluli, és nem csak Batman, hanem gyakorlatilag mindenki, mintha direkt polgár-pukkasztani akarna.

 4. lordboxi

  Őszintén, ugyan miért lenne kritikán aluli a cast? De tényleg? :D
  (aztán lehet tévedek és borzalom lesz, de ezekre a színészekre az életben nem mondanék rosszat)

 5. hát, pl azt hogyan fogják megoldani, hogy patiszont ne ismerje fel senki se, bármilyen maszkot is adnak rá? az a fej….. száz évente egy, ha születik.

 6. Hát egyik se rossz színész nem erről van szó. De gondolom azt ne kell magyarázni Pattinson miért nem jó Batman. De Farrel se egy pingvin alkat….
  Jim Gordon fekete, a macskano meg talán a legjobb közülük. De tényleg annyira nem passzol egyik karakter se, hogy ez nem lehet véletlen. Sztem tényleg ilyen direkt botrányos, hogy beszéljenek róla

 7. Lordboxi: Ja mert Bale aztán milyen jó Batman volt nem? Mármint ki hogy képzeli el Batmant ugye. Ő sem volt az a tipikus Batman alkat és Bruce-ként konkrétan szinte már szar volt. Nem véletlen mondom hogy Ben Affleck a legjobb Bruce és Batman is, más kérdés hogy mit kezdett vele a Warner.

  Ami Farrell-t illeti már sokszor leírtam én is mások is, nem egyetlen fajta Pingvin van szóval nincs olyan hogy valaki Pingvin alkat. Reeves egyértelműen az Emperor Penguin-t akarja adaptálni ahhoz pedig tökéletes Farrell.

  Az hogy Gordon fekete hát istenem, nagy dolog, Jeffrey Wright zseniális színész és volt már hasonló szerepe egyébként, ráadásul attól eltekintve hogy nem fehér tökéletes választás a szerepre. Zoe pedig egy az egyben Macskanő ahogy van. Ki van még?

  Ja igen, Andy Serkis mint Alfred. Perfect.

 8. DarkEagle.
  Többször is írtam már itt, hogy Bale se volt jó Batman.
  Az Emperor meg nem Oswald volt hanem Ignatius ha jól emlékszem. Amugy abban igazad van, hogy rá hajaz, ez nekem nem ugrott be. De akkor meg miért Oswald?

  Andy Serkis meg ugyan csak nem jó Alfred, bár az Earth-1 hoz jó lenne.

  Zoé meg állatra, arcra nagyon jó lenne, dehát nem egy sportos alkat. Nem nézem ki belőle a gyilkos kecsesseget. De legalább nem nyomja el Patiszont.

  Edgar Wright, ott nem ncs mit magyarázni, az egyértelmű Pc bullshit. Sajnálom is, hogy ilyen helyzetbe hozzák, mert nagyon jó színész

  Úgyhogy én továbbra is tartom, hogy ez direkt Polgár pukkasztas.

 9. Szerintem ez a casting zseniális, Pattinsontól kezdve egészen Danoig.
  Alig várom már, hogy leessen mindenkinek az álla :)

 10. 9: szerintem egy filmben ahol színészek szerepeket játszanak elképzelhető az a megoldás, hogy eljátszatják velük…. de ez nem biztos ;)

  Persze ha a nézőkre gondoltál akkor más a helyzet… ÁÁÁÁ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.