Na ilyen a Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Befutott a trailer, amiben összecsap a Kintivilág és az földiek, hogy eldöntsék a Föld és lakóinak sorsát. Vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy MORTALKOMBAAAT, mármint ha valaki a gyerekes rajzon túl tud lépni.

human
írta
2020. 01. 29. 22:10
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Na ilyen a Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge” bejegyzéshez

 1. Osztom az előttem szólók véleményét. Gáz és gyerekes a kinézet. De nem is értem miért, vagy gyereknek szánják? Mert akkor a kivégzések is nagyon ratyik lesznek. Egyébként az MK-bol nem film es nem is animációs sorozat kellett volna hanem egy elo szereplős sorozat bazi nagy költségvetéssel es minőségi készítőkkel. Egy rakat érdeke kibontható karakter van benne, csomó jo story stb. Es úgy manapság zabálják a nézők a durva kivégzéseket meg egyébként is a véres jelneteket, na itt megkapnák.

 2. Ezek szerint eljutottunk arra a szintre, hogy a klasszikus animáció gyerekesnek és gagyinak hat? Ez azért kicsit elszomorító.
  Nekem határozottan tetszett az animáció, a régi jó rajzfilmeket idézte. Maga a “sztori” amúgy annyira nem jött át, gondolom nem is nagyon lesz, csak egymás gyakása. Érdekesnek tűnik, majd egyszer lehet megér egy délutánt.

 3. Tipca: nekem is tetszik az animáció, de kellene egy új Mortal film is. Az elsőt annak idején nagyon kedveltem.

 4. @Fozdale

  Szerintem is nagy költségvetésű filmsorozat kellene belőle. Van benne anyag, ahogy te is írod.
  Forog már elvileg a mozifilm is, de azzal én eléggé szkeptikus vagyok.

 5. Kap egy esélyt mindenképp, de valóban egy fokkal hatásosabb volna egy Castlevania-szerű stílussal.

  Egyébként amikor kijött az MK Legacy trailere akkor az simán megvett és nem is tűnt olcsónak ( https://youtu.be/HhLrgAQWYUc )
  Aztán kijött a websorozat és totál nem a trailer hangulatát hozta és szerintem béna is lett összességében. Magam is inkább néznék jó sorozatot belőle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.