Próbálnak összehozni egy Lethal Weapon folytatást az eredeti színészekkel

Gondolom sokféle címmel le lehet hozni a hírt, láttam olyat ahol kész tényként szerepelt, de valójában nem kell nagyon felpörögni rajta, vagy épp elkeseredni miatta.

Dan Lin producer a Two Popes kapcsán részt vett egy kerekasztal beszélgetésen, ahol ezt ejtette el:

We’re trying to make the last Lethal Weapon movie. And Dick Donner’s coming back. The original cast is coming back. And it’s just amazing. The story itself is very personal to him. Mel and Danny are ready to go, so it’s about the script.

A szokásos hívószavak: “próbáljuk összehozni” “Mel és Danny benne van, minden a forgatókönyvön múlik”. Rengeteg csendben elhalt projektnél van ilyen. Plusz egy producer vajon mennyi mindenről mondhatja el nyugodt szívvel, hogy próbálja összehozni? Biztos nem egyről.

A lényeg, hogy semmi készpénz nincs itt. Főleg, hogy igazából 2008 óta kering a pletyka a franchise felélesztéséről, szóval 12 év alatt nem történt semmi, csak próbálták összehozni.

human
írta
2020. 01. 29. 03:48
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Próbálnak összehozni egy Lethal Weapon folytatást az eredeti színészekkel” bejegyzéshez

  1. “12 év alatt nem történt semmi”, leszamitva hogy oregedtek meg 12 evet. :)

    Murdock mar 33 eves is napokra volt a visszavonulastol… Erdekes lesz/lenne egy egyuttesen 140 eves paros. Onmaguk parodiaja lennenek.

  2. Szerintem elég szép lezárása lett a szériának, kár bolygatni.

    Felőlem csinálhatnak másik LW filmeket, csak más városban (helyszínen) és más színészekkel képzeljék el, az eredeti gárdát teljesen mellőzve. Pl Lethal Weapon: Chicago

  3. Ilyenkor mindig eszembe jut amikor Eastwood-ot kérdezték a Dirty Harry folytatásról évekkel ezelőtt: “Harry is retired and he chases bad guys with his walker?”
    A Tv-sorozatot kellett volna folytatniuk, az egyik legjobb remake volt amit valaha csináltak.

  4. Human, tényleg minden sértődés nélkül kérdezem de miért törölted a kommentemet? Sértő volt? Nem ideillő? (Szerintem egyik sem) Csak hogy tudjam, hogy mit lehet és mit nem ha a jövőben esetleg hozzászólnék valamihez. Nem ez volt az első eset és őszintén fogalmam sincs, hogy mi a gond.

  5. Én örülnék neki! Tudom nem mindenki gondolja így, de nekem a mai napig a 4. rész a kedvencem, uh akár még jó is lehet!! Kérdés, hogy Joe Pesci benne lenne-e? Félek, hogy nem. :(
    A sztori alapnak esetleg: Jake Busey által játszott karakter (Joshua Jr.) elkezdené egyre durvábban zaklatni a már nyugdíjba vonult Riggs és Murtaugh családját. Kisebb furcsaságokkal, “balesetekkel” kezdődne, majd eltünne az egyik Murtaugh gyerek, belekeverednének vmi lezáratlan korábbi bűnügybe mint gyanusított. Könnyed formában kezdődne, de egyre darkosabb thrillerbe csapna át és persze csak a vége felé derülne ki, hogy ki mozgatja a szálakat és miért. Végére mindenki meghalnak csak Riggs és Joshua Jr. maradna a végső leszámolásra. Természetesen Riggs győzne, de mivel mindenki meghalt akiket szeretett, így végezne magával úgy ahogy az első részben már tervezte is. Kerek történet egy végső lezárással.

  6. Boom kezébe ne adják az írást! :D Amúgy meg tök felesleges, szépen le lett zárva a negyedik résszel, Glover meg kb 120 éves.

  7. Részemről jöhet, nagy kedvencem a sorozat.
    A 4. is jó volt és ugye Jet Li emlékezetes hollywoodi debütálása.
    Az más kérdés, hogy aztán kevés igazán jó filmje lett. Sajnos..

  8. Nem tudom hány részben hangzott el (a negyedikben biztos), de: ” To old for this shit” 😃
    Felőlem jöhet.

  9. csak az egyetlen dolog amire tudok gondolni, hogy 2008 óta miért nem jött össze: Mel vs Hollywood, de ha jól tudom most már nagyjából lejárt a küzdelem

  10. Danny Glover már 74 éves, nemcsak közrendőrnek de rendőrkapitánynak is öreg lenne….talán szegénynek a temetésével kezdődhetne ez a rész..megadva a “vicces” alaphangulatot, amibe viszont jól illene Gibson azzal, amit a Dragged Across Concrete-ben hozott.

  11. Jatszodhatna 2 szalon. Az egyik valahol az 1. es 2., vagy 2. es 3. kozott jatszodna, fiatal szineszak jatszanak a karaktereket. Egy befejezetlen ugyrol szolna, ahol valami miatt elakadnak a nyomozassal.
    A masik szal a jelenben jatszodna, Mel es Danny jatszana a szerepeket oreg korukban, elokerulne valami uj info es be tudnak fejezni a nyomozast.

  12. Kakarotto :) Lehet, de annál minden jobb, hogy esetleg a gyerekeikből is rendőrök lettek és azok “kalandoznak” tovább.
    Danzig tetszik az ötlet! :)

  13. serra: valamiért elkapta a kommentmotor, előmoderálásba tette, de engedélyeztem. amikor valami ki sem kerül, az olyankor nem törlés sosem, hanem valami technikai dolog. ha egy nappal később sincs kinn, akkor már törlés :)

  14. DH: lényegében leírtad a True Detective 3. évadát, vagy ha nem esett le az irónia akkor bocsi :)

  15. Egy ilyen hír hallatán először azt mondom, ezaz csinálják meg!!
    Aztán eszembe jutnak az utóbbi évek folytatásai, és inkább ne. Ebből ne csináljanak egy 21. századi pc mocskot.

  16. Ha legalább úgy csinálják, mint a Bad Boys 3-at, akkor jöhet. De ha megint egy franchiset akarnak kiherélni (Alien, Terminator, Star Wars), akkor hadják a francba az egészet.

  17. “-Én ebbe nem törődöm bele. Igen, szuggerálni fogom magam! Bírom még a gyűrődést! És te is bírod! Bírjuk még a gyűrődést!
    – Hát, végül is… bírom még a gyűrődést. Bírjuk még a gyűrődést!
    – Úgy, mintha el is hinnéd!
    – Igen! Bírjuk még a gyűrődést!
    – Igen, igen és azért sem lesz aranyerem!
    – Bírjuk még a gyűrődést!
    – Nem növesztek tyúkszemet!
    – Nekem már van tyúkszemem…
    – Nem fogok öltönyt hordani!
    – Hé, mi rossz van abban, hogy öltönyt hordok? Miért ne hordhatnék öltönyt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.