Linda Hamilton már letenné Sarah Connort

A THR arról kérdezte a színésznőt, hogy optimista-e a Terminator: Dark Fate folytatása, és az arra való visszatérése irányában. Most tényleg félretéve a film minőségét, ott van a kritika a véleményemmel, a Dark Fate egyszerűen nem hozott eleget ahhoz, hogy azt folytassák.

Szóval Linda Hamilton válasza:

No. Something says to me… I don’t know. I would really appreciate maybe a smaller version where so many millions are not at stake. Today’s audience is just so unpredictable. I can’t tell you how many laymen just go, ‘Well, people don’t go to the movies anymore.’ That’s not Hollywood analysis; that just comes out of almost everybody’s mouth. It should definitely not be such a high-risk financial venture, but I would be quite happy to never return. So, no, I am not hopeful because I would really love to be done. But, if there were something new that really spoke to me, I am a logical person, and I will always consider viable changes.

Nem, nem optimista. Mondjuk az érdekes felvetés, hogy egy olyan Terminátor film jöhetne, amiben nem dollármilliók sorsa a kérdés, hanem valami kisebb léptékű produkció. Viszont utána hozzáteszi, hogy boldog lenne, ha nem kéne visszatérnie, szeretnék ha vége lenne az egésznek.

30 hozzászólás a “Linda Hamilton már letenné Sarah Connort” bejegyzéshez

  1. Aha, persze. De ha a film sikeres lett volna, akkor meg boldog lenne hogy visszatérhet még és hogy elkészülhet a trilógia.
    Szánalom, hogy nem tudnak egy jó Terminátor filmet összehozni és hogy nem bírják elengedni az időutazós koncepciót a Connor familiát és Arnoldot.
    Egyszerűen tiszta lappal kéne kezdeni.

  2. Az első 10 percet élveztem utána elkezdték megmagyarázni a dolgokat és fogtam a fejemet annyira rossz volt. Arni megmagyarázása arcpirítoan kínos volt. A nagy halálosztó terminátor még családja van meg kedves. Valós. Arról a kis mexikói csitriről nem is beszélve. Annál jelentéktelenebb karaktert filmipar még nem szart ki magából szerintem. Gabriel Lunának meg elvileg súlyos hátfájása volt a forgatás alatt. Mivel az egész kib@szott filmet vitte a hátán. Egyedül az Ő jelenetei voltak jók. Az a Terminátor jól működött. Még jó hogy otthon néztem meg köpcsönzőből. Ha ezt moziban kellett volna nézzem biztos hogy a felénél felálok és mondtam volna haveromnak hogy pillanat csak kimegyek a mosdóba. De igazából sosem jöttem volna vissza a terembe.

  3. Onnan kellene nyitni az új Terminátor részt, ahol az első Terminátor Kyle Reese bújkálós gerilla jelenetei voltak a jövőben – egy random katona szemszögéből Reese csapatában. Utalásokkal John Conorra és kész. A film közepénél két csoportra osztódna a film – Kyle Reese elmenne Conorral a Skynetbe a végső támadásra és a mi random katonánk kapna egy mellékküldetést (mondjuk a kommunikációs rendszer kiiktatása az offenzíva előtt) és mi a random katona szálon látnánk tovább az eseményeket – mondjuk nem egy kurva nagy csatában, hanem egy 8-10 fős bújkálós-lopakodós dologban. A bújkálós részeken lehetne nyomatni a horror elemeket tonna számra, hogy ne egy PG13 szar legyen. A film végén, amikor hősünk a random katona teljesítette a feladatot, beleszólna Conor a rádióba, hogy győztünk. a Skynet elbukott……. de találtunk itt valamit…….” Vége

  4. Baromság, ne már megint a közönség legyen a ludas. Ő viszonylag korrekten hozta a figurát, de mivel rajta kívül minden más a béka segge alatt volt, ő is csak egy keménykedő vénasszonyt láttatott a filmben. Néha én éreztem már magam kényelmetlenül a sok indokolatlan trágárkodása végett.
    De akkor már visszakérdeznék: Kedves Linda, nem gondolja, hogy azért lett akkora bukta ez a film, mert minden szempontból meggyalázta a Terminátor nevet, melyhez annak idején Ön is nevét adta? Nem gondolja, hogy a terminátornak gyilkolnia kell, és nem egy öreg, függönyárus mókamikiként családot alapítani, pelenkázni?
    Tényleg nem értem, én nagyon bírom ezt a színésznőt, van egyfajta kisugárzása, bája, de komolyan: látta a filmet, mit sikerült összemonyákulni? Minimalizálják a költségeket, helyettesítsék ötletekkel, kreativitással, ennyi a recept.

  5. Azért jól nyomta az öreglány, és emberileg teljesen megértem, hogy nem akarja ujra a buktát.
    De az jogos, hogyha valamit, hát jó terminátor filmet lehetne, sőt kelle csinálni.
    Amit néznék: posztapok film abban a milliőben ahol Anton (nyugodjon) feltünt JC-ként, de új karakterekkel, nem világméretű, hanem helyi akciókkal, vagy egy scifit a közeljövőben, de nem a skynet létrejöttéről, hanem mondjuk a T100 megalkotásáról, horrorosan tálalva.
    De még 1000 ötletem lenne, amiből úgyse lesz semmi.:(

  6. @csuszu1: így van nem muszáj ragaszkodni a régi “csapathoz” Reese-t és Connort le lehetne tudni pár utalással.
    Simán el tudnám képzelni, hogy mondjuk egy élelmisszer raktárat menne le felderíteni egy csapat egy Skynet által ellenőrzött területre és kész. Semmi magasztos világmegmentő dolog, csk sima életben maradni akarás – egy horror-akció-sci-fi egy jól eltalált elegyben. Ez a koncepció még a költségvetésre is jótékonyan hatna, mert semmi grandiózus hyper mega csata jelenetre nem kellene el*szni százmilliókat.

  7. Szerintem nem kell a jövő háborúját bemutatni és a régi részek lemásolására sincs szükség. Kell egy tökös rendező aki nem vígjátékokra szakosodott, és Cameront messze kell zavarni a projekttől. Annyira nem lehetetlen feladat. Nem a színészeket múlt ez a rész sem. Az, hogy manapság nincs igény normális forgatókönyvre meg értelmes, nem a plotot magyarázó párbeszédeket, az meg igenis a közönség lenézéséből fakad. Elég vitatható lenne azt mondani, hogy ez kell a népnek.
    A legtöbb blockbusternek szánt alkotás alatt úgy érzem magam mint akit hülyének néznek.

  8. @lordbox: nem vagy egyedül. Nekem egy gondom volt a T4-el – a “Halálosztó” nem osztott halált :) A Megváltás én úgy gondolom a korhatár besorolás miatt ment félre….inkább volt Transformers, mint Terminátor :(

  9. Tékából kivettem én is ezt a Dark Fate nevű hulladékot. Pont olyan szenny volt mint számítottam rá. A függönyárus Arnie vicces volt de ez is inkább paródiába illő volt. Alapvetően az a baj, hogy a T1-T2 egy kerek egész és nincs semmi szükség folytatni mert el lett mesélve minden amit el kellett mesélni. Ezt kéne belátni. Nagyon max T1 prequelt tudok elképzelni. Amúgy Arnoldnak kurvára kéne egy jó sitcom mert zseniális a deadpan humora.

  10. amugy egesz jo otletek merultek itt fel, cask egy a bokkeno:

    ezel az otletek egy sorozatnal lennenek tokeletesek. 42 perces epizodok, akar lehet mindegyik mas es mas emberrol/csapatrol de mind a posztapok jovoben.

    siman van benne potencial egy univerzum epitesre, de ujra meg ujra ugyanazt a bort cibalni uganarrol a baburol 3-4-5 filmen keresztul…

  11. Szerintem mikor mondta, hogy: “I would really appreciate maybe a smaller version where so many millions are not at stake.” – szerintem a dollármilliókra gondol, amit a filmre költöttek. Pár sorral alatta irja, hogy feszélyezi ilyen drága produkciókban részt venni.

  12. Amit 1. és 2. csinált, olyan filmet kellett volna készíteni. Rendes megepitett díszlet,minél kevesebb cgi.Mert amit a dark fate csinált hogy cgi repülök karamboloznak az már sok.
    Szerintem a terminator sosem erről szólt hogy túlzott CGI akció jelenetek kavalkádja.

    Vagy legyen jövő, legyen végre háború, és gyozzek le a skynetet.
    Lehet mondani hogy a terminator 4 ilyen meg amolyan, most nem is a történet a lényeg , hanem a megvalósítás, megepitett terminatorok, végre a jövő, az nem egy rossz kindulo pont.

    Mindkettő elfogadható szerintem, csak csináljak meg jól. Nem bugyuta történet, meg cgi orgia. Olyan mintha ha az embereket hülyének néznék, és csak ez kellene nekik, régi arcok, cgi akció, meg valami hülye történet. Vagy nem akarnak erőlködni, vagy ők a hülyék ilyen téren.

    Megérdemelt volna egy méltó lezárást. Ezt üldözési mániás, kemény katona nőt jól hozta, csak maga a film amiben szerepelt, az ami nem az igazi.

  13. Nem tudom, nekem már nagyon nem vesz be semmit a gyomrom, amire Terminator van ráírva.
    Tisztában vagyok vele, hogy egy jól megírt script létrehozhatna egy jó T filmet (mert a Világ tényleg szolgál potenciállal), de valahogy akkor is.. már a Dark Fate-tel eljátszották, hogy “nyugi, skacok! EZ lesz a hivatalos 3. rész, a többi törölve! Yeeeeah!” Most mi lenne? “Nyugi, skacok! Az előző szar lett, de az igazából egy másik univerzum volt. Most azt fogjátok látni, amiben John Connor balett oktatóként tengeti életet. Yeeaaah!”

    Az én személyes bizalmam eljátszották. Bár még szerencse, hogy az előzetes sem győzött meg, hogy egy főnyeremény lesz ez a film, szóval nem voltak nagy elvárásaim. Túltolták már Én többre nem fizetek be.

  14. Yo-Ker fentebb jól írta.
    Én is egy olyan Terminatort tudnék jobban értékelni, ami nem foglalkozik a tsaláddal meg Arnolddal, mert az már unalmas. Unalmas volt már a 3-dik részben is.
    Egyébként néhány hete egy nagyon hasonló sztorit vázoltam fel magamban Terminator témában, csak az eleve 3 szálon és 3 küldetéssel foglalkozott volna, míg 4-dik szál az az említett Connor a Skynet ellen csak a végén került volna bejelentésre, mivel a csapatok nem is tudtak arról. És igen, ilyen bújkálós cucc volt többnyire. :D :D
    Nemtom rám inspirálólag hatottak azok a régi magyar Terminator és Halálosztó2029 könyvek. Voltak benne jó sztorik.

  15. Inkább engedjék el a Terminátor-franchiset, szánalmas, amit művelnek vele, évtizedek óta csak a földbe tiporják a két klasszikust. Cameron meg foglalkozzon csak az Avatarjaival a bulls#it gyártás helyett.

  16. Enyhe túlzással a fél világ azt kiabálja,hogy “posztapok T filmet akarunk!” de hollywood kb szarik rá. Pár év múlva megint előveszik. Jön egy neve nincs rendező, vagy egy olyan, aki letett egy szódával elmegy marvel filmet az asztalra és indul majd a rizsa,hogy “jajj én nagyon nagy rajongó vagyok és a T2 után az összes film egy hulladék. Mi más megközelítéssel állunk majd neki.” Természetesen Cameron is ott lesz megint,mint felsz.pó ember, aki szerint ez a film hűűű meg húúú meg Arnold is az áldását adta rá.

    Aztán ezredszerre is megnézhetjük ugyan azt. Lesznek teleportálós terminatorok, szuper gyors terminatorok, repülő terminatorok…

    Egy dolog viszont biztosan nem lesz. Olyan T film, amilyet szeretnénk. Volt ez a Terminator Resistance game. Az sem váltotta meg a világot, viszont mialatt végigtoltam újra gyereknek éreztem magam. Na azon látszott,hogy rajongók készítették rajongóknak.

  17. “Gabriel Lunának meg elvileg súlyos hátfájása volt a forgatás alatt. Mivel az egész kib@szott filmet vitte a hátán.”

    borulok :D

  18. csuszu1

    Anton Yelchin nem Connort alakította, hanem a pöcsös Kyle Reese-t.
    Akit egyébként érdekel a minőségi folytatás, az olvassa el Stirling termi-trilógia könyveit. Közvetlenül a második rész után veszi fel a fonalat és egy kerek egészt alkot, nem is értem, miért nem azt dolgozták fel, vagy legalább merítettek belőle ötletet.

  19. Utolsó előadásokra sikerült csak mennem. Nekem nagy kedvencem az első kettő. Attól próbáltam teljesen elvonatkoztatni. Igen tökéletesen megértem a kommentelők nagy részét akinek nem tetszett.

    Nem sok újat mutatott. Viszont mint egyszerűbb “akció-terminátor” filmként nekem ez tetszett.
    A harc a gyárban, az autós üldözés és a végső leszámolás is nagyon klassz volt (Kivéve “Dani részét”)

    Scwarzi ,Hamilton és Gabriel Luna rendben volt. Mackenzie Davist viszont külön kiemelném, nagyon jó volt.
    Natalia Reyes viszont nagyon rossz választásnak tartom. (Viszont még ő is jó volt egy T3 Nick Stahljahoz vagy Claire Daneshez(jó szinész különben, de ott borzasztó volt) képest

    Szóval ez nekem a rendben volt és újranézhető kategória volt, persze ezt már láttuk és nem sok újdonságot hozott.

    A T3 és Genisys után ez egy felüdülés volt SZÁMOMRA!! A Salvation is csak hát….

    Viszont, ha lesz még terminátor el kellene menni a komorabb-horrorisztikusabb irányba, mint az első. Kb fele ekkora büdzsével

  20. Az is kemeny volt, hogy a terminator aki csak piros/feketeben lat, az fuggonyoket arul es a fugonyok szinerol ad eloadast haha. Sok foglalkozas van amihez nem kell szinlatas, de ez pont nem olyan. Hogy jottek elo ezzel.

    Amugy erdekesebb lett volna ha mondjuk a CPU agyaval brokernek all es multimilliardos filantrop lesz :-o

  21. Nem értem, hogy ennek a scriptnek az elolvasása után, hogy nem fordultak vissza a projectől a főbb színészek… Kapitális problémák tömkelegével van tele a film a történet, és az effekt szempontjából is…Na én a nevem nem adtam volna a projecthez! Egy ilyen franchiset tönkretenni… Hagyjuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.