“Fejlemények” az Indiana Jones film körül

Idézőjel, mert teljesen úgy érződik, mintha Harrison Ford csak próbálná kihúzni amíg végképp nem tehetik majd a filmbe. Szóval mindenki kedvenc Kathleen Kennedy-je azt mondta, hogy még mindig dolgoznak az Indiana Jones 5. részének forgatókönyvén. És újra tisztázta, hogy nem reboot lesz, hanem folytatás, amiben valamilyen szinten Ford is szerepel.

We’re working away, getting the script where we want it to be and then we’ll be ready to go, Harrison Ford will be involved… It’s not a reboot. It’s a continuation.

Kathleen Kennedy

Tudjátok mit tett hozzá? Ezt mondta Kennedy: Harrison Ford alig várja “can’t wait”, hogy elkezdjék a film forgatását.

human
írta
2020. 02. 04. 03:50
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a ““Fejlemények” az Indiana Jones film körül” bejegyzéshez

 1. Ha valamilyen szinten szerepel az még mindig elfogadhatóbb mintha 78 évesen ugrálna.
  Ennyire kell ford nak a pénz? Ha ennyire szereti ezt a karaktert,akkor be kell hogy lássa akciózni már öreg.

 2. Első 15 percben megtalálja a Fiatalság forrását és bumm máris átalakul Chris Pratté.

 3. lemmy89: Azt, hogy Ford valóban várja a filmet csak Kennedy állítja. Az öreg gyanítom magasról tesz az egészre, csak van valami záradék ami miatt nem állhat ki a kamerák elé azzal, hogy ő még egyszer nem gyalázza meg a korábbi sikereit.
  Gondolom a folyamatos promó túrák, Late Night showk meg a hülye kérdések enyhén szólva is idegesítik.
  Hollywood a fiatalok sportja, meg azoké akik valamiféle ügyet akarnak “képviselni”. A többieknek csak teher a forgatáson kívüli hercehurca.

 4. Kennedy alig várja hogy ebben a rossz folytatásban is kinyírhassa Ford-ot aki meg ezt alig várja hogy már ne rángassák be tolószékben is ostort pattogtatni :-) Csak tudnám miért nem lenne jó ebbe Ford egyszerűen, mint az öreg mentor aki időnként egy-egy erős jelenetben kisegíti a fiatal, forrófejű fiát tanáccsal, vagy akár fizikailag is (túl öreg vagyok már ehhez a szarhoz felkiáltások mellett persze)…

 5. DanN 77 éves

  Polovcev ez a promo túra, late night show meg hülye kérdések azt adom, szerintem ezert is utalja solo karakterét, gondolom akkor egy életre megutalta ami azzal jár.
  Ez záradék amit nem tudunk. 4.rész után vagy előtt nemtudom hogy alairt még pár filmre, de ha igen akkor most ezt nyögi.
  Nem értek hozzá, de biztos valahogy el tudna állni a szerződéstől, ha tényleg aláírt, csak gondolom pénz, bíróság, hercehurca, idő, amit meg megint nem akar.

 6. “Ha ennyire szereti ezt a karaktert,akkor be kell hogy lássa akciózni már öreg.”

  pont erre utalok a posztban, hogy mintha nem nagyon akarna visszatérni ehhez a karakterhez.

 7. A Solot tényleg utálja de Indyt imádja. A negyedik részre is ő kérdezett rá régen hogy lesz e akkor. Csak annyi kikötése van mindig Indynel neki, hogy Spielberg rendezze

 8. Human
  Csak az akcióhoz öreg, arra gondoltam.
  Ez a utazik a világban, és templomok, várak, múzeumok ilyen helyekre megy, közbe van aki segít neki, valaki meg keresztbe akar tenni. Ez a nagy német hadsereg ellen verekszik, utána meg az orosz ellen annak már vége Ilyen Sherlock, poirot féle film, csak ő ugye valami tárgyat keres vagy hasonlót keresne.
  Én ebbe látok fantáziát, az öreg professzor,mer hát az.
  De hollywood ilyet úgy sem akar,mer hát indy akkor minél nagyobb látvány meg hasonlók

 9. Ha a szerepét olyan csinálják mint Sean Connery-é volt a Last Crusade-ben akkor akár még valami jó is kisülhet a dologból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.