Végre megnézhetjük a Hamiltont!

A Broadway musical, amit nagyjából minden sorozatban és filmben megemlítettek. Enyhe túlzás, de szerintem sokan hallottak már róla. Kiderült, hogy a Disney mozikba akarja küldeni.

Nem adaptálásról van szó, hanem az eredeti szereplőkkel felvették a darabot a Richard Rodgers színházban, és azt lehet majd 2021 őszén megnézni.

human
írta
2020. 02. 04. 10:02
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Végre megnézhetjük a Hamiltont!” bejegyzéshez

  1. Bezzeg, ha menő angol színházi előadást akarunk nézni, akkor csak át kell ruccanni az Urániába, és az nem 75 millió dollárba kerül a forgalmazónak.

    Nyilván sikeres lesz, de miért akarná bárki is megnézni moziban pénzért (költői, sokan meg fogják), ha kivárhatja a Disney+-premiert? Mármint, ha 4-5 éve vár valamire, akkor mi az a fél év egy nem mozira tervezett produkció, egy glorifikált színházi közvetítés esetében?

    És ugye pár év múlva jöhet a mozifilmes adaptáció is.

  2. “de miért akarná bárki is megnézni moziban pénzért (költői, sokan meg fogják), ha kivárhatja a Disney+-premiert?”

    Azért mert ha már nem tudom élőben megnézni, akkor még mindig nagy vásznon, jó minőségű hanggal kapom meg leginkább azt az érzést mintha élőben színházban látnám. Nincsenek elvárásaim, hogy ezt behozzák majd a rendes mozik, de remélem azért az Urániába el fog jutni 1-1 vetítés erejéig.

  3. Raadasul ezt tenyleg vmi orult hype ovezi a szinhaz rajongok koreben. Tavaly segitettem jegyet szerezni kb ket thcat amerikainak aki IDÉN azert jon londonig hogy megnezze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.