Durva dolgokat tartogatnak nekünk az új Mission Impossible filmekben

A rendező Christopher McQuarrie beszélt arról, hogy 3 iszonyat durva jelenetet találtak ki, olyat ami megrémiszti még őt is, de Tom persze megszállottan készül már rájuk. És nem, nem küldik az űrbe Ethan Huntot, arra semmi szükség.

He’s not going to space, nor does he need to go to space. We’ve figured out three obscene things that he’s doing that I’m terrified of, that make the helicopter chase look like tinker toys. [Tom Cruise is] training and he calls me and describes what he’s doing and I laugh and I cheer, then I hang up and I puke into a bucket. He’s training quite intensely right now.

24 hozzászólás a “Durva dolgokat tartogatnak nekünk az új Mission Impossible filmekben” bejegyzéshez

 1. Tom a végsőkig feszíti a húrt, remélem nem lesz baja. Az lesz a vége, hogy egyszer kinyírja magát egy forgatáson. :/

  A múltkor megtanult helikoptert vezetni. Kimászott a Burzs Kalif torony falára forgatni. Lógott felszálló repülőn. Ugrott egy csomó ejtőernyős ugrást. Háztetőkön ugrált át. Mivel lehet ezeket a kaszkadőr mutatványoknak beillő akciókat még überelni? Rákötik egy harci drónra? Harcol egy Lopakodón állva? Beugrik páncélban egy vulkánba? Esetleg ketté választja a Vörös tengert, mint Mózes?

 2. Az utobbi idők talán egyetlen igazi jól megbízható blockbuster sorozata az MI. Nagyon tetszett a 6 és az hogy Tom ennyi mindent beválal az respect. Kicsit sajnálom Cavill karakterét mert még 1 filmben elnéztem volna de héé! Ki tudja? Han is visszatért a halálból ff9re :)

 3. ja, és ne feledjük, hogy 6 percig bírja víz alatt. MI-filmek bármikor nézősek, ott lehet ragadni, ha belebotlik az ember a tévében. Várós ez az epic két rész.

 4. “Ad astra elején lévő zuhanás” – a HALO ugrásra gondolsz amit az utolsó MIben már szintén elkövetett Cruise?

 5. Azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk hogy Tom Cruise maradt napjainkra az egyetlen és igazi “Utolsó akcióhôs”..

 6. Gyula: :D

  Rendező: Tom. Mennyi veszélyes mutatvány legyen a filmben és melyikeket akarod magad csinálni?

  Tom: igen.

 7. tumpara: ugyan az a kettő nem csinál semmit, de azért haladunk. pont ugyanaz van, mint máskor.

  Lehet ezt külön is írni, csak akkor épp mást jelent. ;)

 8. 17. Hoppsz, elírtam, bocsi.

  terjed ez a hülyeség.
  Máshol én még nem láttam h így írják, én csak félre gepeltem

 9. Inkább a sztorira kellene koncentrálni, mert ahogy egyre látványosabbak az akciók, párhuzamosan egyre ostobább a történet.

  Pont pár hete láttam újra a 6. majd az 1. részt. Döbbenetes a különbség.
  Míg a 6. nézhetetlen, az 1. kiváló. Értsd: jó a történet, vannak értelmes karakterek és az akció nem nyomja agyon a filmet.
  A 6.-ban a legjobb akciójelenet a verekedés a mosdóban. A helikopteres üldözés már kínosan nevetséges volt.

  Szóval persze, értem én Tom Cruise-t, de…

 10. zagloba: Ezzel sokan vitatkoznának veled, köztük én is: szerintem a 6-ik rész az utóbbi évek legszórakoztatóbb, legújranézhetőbb filmje. Fantasztikus szórakozás az egész.

 11. zagloba: Egyetértek veled. Az elsőben még megpróbálták új köntösbe bújtatni a krimis-kémes TV sorozatot, ami a 6. részre már teljesen kiveszett belőle. Persze az újakban egyre klasszabb akciót hoznak, csak a sztori rovására. Az MI TV sorozat sosem arról szólt, hogy edd a popcornt, kapcsold ki az agyad és élvezd az akcióorgiát.

 12. Ezzel egy kicsit vitatkoznék, mert az elsô részben is voltak elképesztô akciójelenetek, lásd betörés a CIA fôhadiszállásra (legendás leereszkedés a kötélen) vagy helikopterrel be a Csalagútba.

  Viszont az akció mellett volt feszes sztori és kémfilmes misztikum is (Jób könyve, stb.)

 13. Multkor nem arrol beszelt Tom, hogy a 2. reszben latott motoros jelenetet akarja uberelni? Az utobbi par reszben mindig voltak apro motoros jelenetei….na meg ne is beszeljunk a Rouge Nation reszre mikor piros ingben szaguldozott…aki motorozik annak epic jelenet :)
  Tehat a 3bol az egyik nagy jelent tuti motorozas lesz, de szoritok hogy jobb legyen a 2. reszbelinel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.