Rian Johnson trollkodik?

Az Oscar vörös szőnyegén arról kérdezték, hogy mit szólt a Rise of Skywalkerhez. Nyilván mélyelemzéshez nem ez a legjobb közeg, de ő olyan választ adott, amire nem sokan számítottak. Gondolom nem véletlenül.

I had a blast, man. Made me so proud and seeing the heart and soul that J.J. [Abrams] put into it. And seeing my friends who were in the movie just like, bring the whole thing to a conclusion. Yeah, for me as a Star Wars fan, it was a really special experience.

Rian Johnson

Iszonyat jól szórakozott rajta, szerinte Abrams teletette szívvel és lélekkel a lezárást.

18 hozzászólás a “Rian Johnson trollkodik?” bejegyzéshez

  1. Ebben nincs semmilyen trollkodás ez szimpla PR szöveg. Ti komolyan azt vártátok hogy majd el kezdi anyázni Abrams-et vagy a Disney-t? :D Ugyan már. Főleg úgy hogy még mindig van esélye arra hogy trilógiát kapjon. Na meg nem Abrams-et kell utálni azért amit a Disney elénk pakol ők ketten csak bábok és ezt sok ember nem tudja megérteni.

  2. @ Puffin:
    Szerintem nem volt a 9 rosszabb mint a 8. Bár ez még nem jelenti azt, hogy jó volt. De ha rosszabb is volt, az csak azért volt, mert elment egy film azzal, hogy ennek a baromnak az ámokfutását megpróbálják helyretenni..Plusz még le is kellett zárni a trilógiát.

  3. Jaj könyörgöm, ezt a fan versenyt hagyjuk már 2020-ban..
    Amúgy meg simán odaszólt ezzel J.J.-nek szerintem. Érthető.

  4. A fan service az nekem is nagyrészt működött. (Kivéve pl. a beleerőltetett Palpatine-katyvaszt.) Inkább az új trilógia ,,,,,,koncepciója””” ment nálam félre.

  5. Nyilván nem fog semmi rosszat mondani a lassan teljhatalmú dizninek főleg úgy, hogy pofára esett sw téren ő is!

  6. .LnB
    Én azért nem szeretem a kilencedikes, mert annyi gerincük sem volt, hogy az előző részben lefektetett dolgokat tovább vigyék. Mint két ovodas, egymás filmjeit negálták egy trilógiában.
    Az egyetlen értelmes gondolatot is kidobta JJ, azt, hogy az Erő nem fekete vagy fehér, hogy nem kiváltság. Aztán jobb híján behozta Palpit tojva arra, hogy elvileg ezek összefüggő részek. Ez kb a szememben bűncselekmény.

  7. Az a baj hogy a tőrbe ejtve meg nagy siker lett, így most szerintem a disney nagyon vakarózik, hogy mégis jó ötlet-e kitenni ….

    De én ezt a nagy bejelentést várom már amikor valamilyen ürüggyel majd még sem ő rendezi az új trilogiát :)

  8. “True sw fan lenne nem mondana ilyet szóval jah…trollkodik mint mindig.”

    “Ha Ryan SW fan lenne, akkor soha az életbe nem készült volna el a 8. förmedvény.”

    Mi? :D Ezen a ponton szerintem már ti sem értitek, hogy most mit is akartok mondani :D

    Szerintem pont ezekért a beszólásokért mondogat ilyeneket RJ. Biztos jókat röhög otthon a markába.

  9. “Az a baj hogy a tőrbe ejtve meg nagy siker lett, így most szerintem a disney nagyon vakarózik, hogy mégis jó ötlet-e kitenni …”

    Basszus ez is micsoda?! Egy ember életpályáját tennétek tönkre, mert nektek nem tetszett EGY film az amúgy is ergya trilógiából. Halkan jegyzem meg, hogy ugye máig nem tudni pontosan, hogy miért lett ez ami, mindenki csak találgat..
    Ott van a Brick, a Looper, most meg a Knives out, ami teljesen jó példák arra, hogy miért is nem baj, hogy ő az iparban van. Ezek a fölényeskedő kommentek meg lassan a facebookos “minek mentek oda” színvonallal érnek fel.. Man The Fuck Up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.