The Green Knight-előzetes: OH SNAP

David Lowery (Ghost Story, The Old Man and the Gun) új filmje, ami valami eszméletlenül hangulatos trailert kapott. A szereplők: Dev Patel, Alicia Vikander és Joel Edgerton

Fantasyba csomagolták a középkori Sir Gawain és a Zöld Lovag történetet. A költeményről ezt írja a wiki, a filmről bővebben tartalmat még nem adtak ki:

A költeményben Sir Gawain elfogadja egy rejtélyes harcos kihívását, aki tetőtől talpig, ruhájától a hajáig, a szakálláig, sőt egészen a bőréig zöld. Ez a Zöld Lovag felajánlja, hogy bárki csapást mérhet rá a bárdjával, amennyiben hajlandó vállalni a viszonzást egy évvel és egy nappal később. Gawain egyetlen suhintással leüti a fejét, ám a Zöld Lovag feláll, felveszi a fejét, és emlékezteti Gawaint, hogy a megadott időpontban találkoznak. 

A poszter alatt ott az előzetes.

20 hozzászólás a “The Green Knight-előzetes: OH SNAP” bejegyzéshez

  1. Jónak tűnik, de a színészt meglátva mindig az ugrik be, amikor a gettómilliomosban full kakàsan felordít,hogy meeeegvaaan…

  2. Na így kell egy kedvcsinálót összerakni. Emelem kalapom, simán vonzza a gyakorlott mozinézőt rögtön.

  3. Tömény hangulat, enyhén borzongató. A poszter is nagyon pöpec. A rendezőtől ugyan egy filmet láttam az is a ghost story volt ami amúgy kifejezetten tetszett, kíváncsi leszek ezzel a sztorival mit kezdett. Az előzetets alapján valami meglepően jót.

  4. hűű, már a leírásba beleborzongtam. azért jó kis filmeket kapunk az elmúlt években, egy szavam nem lehet. ezt is jól megnézzük, nagyon jó

  5. nem olvastam leírást, de megesküdtem volna, hogy a VVitcher rendezője az, már az első másodperctől kezdve. (ha jól láttam, még a nő is ugyanaz)

  6. @T: De nem Eggers rendezte (btw VVitch a címe, a Witcher egy egész más történet). Bár a hsz-ed alapján nehéz megmondani, hogy milyen konklúzióra jutottál a tippeddel kapcsolatban.

    Amúgy Edgerton-t, Harris-t és Dickie-t nagy eséllyel meg lehet találni az ilyen elborult történelmi filmekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.