A Parasite storyboard is megvásárolható lesz

Májusba megjelenik amolyan félig képregény formában az Oscar-díjas film ezen változata. Konkrétan a storyboardot adják ki, ez az amit a forgatás előtt szoktak rajzolni, így nem a helyszínen kell mindent kitalálni, hogy végtelenül leegyszerűsítsem.

human
írta
2020. 02. 14. 11:47
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Parasite storyboard is megvásárolható lesz” bejegyzéshez

 1. Épp tegnap néztem.
  Nem voltam lenyűgözve.
  A sztori szerintem millió sebből vérzik. Egy átlag 6/10-es film.

 2. Szerintem kiváló volt. Kreatív, fordulatos, érdekes, rétegelt és rémesen igényes.
  Bár durva, hogy mennyire elkezdték megfejni ezt a történetet. Minisorozat, képregény, fekete-fehér vetítések.

 3. Nekem is nagyon tetszett és végig neki szúrkoltam oscaron. A 2. Díj után ahogy a rendező én sem hittem volna hogy fog kapni még 2 díjat. Nagyon jó film tele metaforával és deep mondanivalóval.

  SPOILER:

  Egyedül talán jah a végén van egy kis hiba ezzel a morzézgatással. Mert most nem tudjuk mennyit képzel be a gyerek ebböl ha egyáltalán beképzel mert azért durva agyrázkódása lehetett a két (és ezt most nem tudom szebben írni) fejbekúrástól. De pont ezért jó mert szabadon hagyja hogy gondolkozzon rajta a néző.

 4. Z0l1, purplerain: ezekre a kommentekre vártunk, köszönjük!!! Hívhatjuk végre az akadémiát, díjak lefújva, mert purplerain otthon, letöltve megnézte, és bealudt rajta! Köszönjük mégegyszer, megmentettétek a filmművészetet mélyreható éleslátásotokkal.

 5. A filmet még nem láttam, de szeretem az ilyen színfalak mögötti cuccokat. Kreatívok fo’ life.

 6. Anthony 711:

  Most akkor szerinted hülye mindenki, akinek nem tetszett a film?
  Én nem azt állítom, hogy a szakmai zsűri hülye, mert ezt a filmet díjazta, hanem csak hogy számomra nem volt sem emlékezetes, sem érdekes a film, a sztorija pedig végtelenül kidolfozatlan szerintem.

 7. Z0l1: nem, nem gondolom, hogy mindenki hülye, akinek nem tetszett. De oda lökött “6/10” helyett szerintem konstruktívabb lenne mondjuk leírni, hogy MIÉRT vérzik millió sebből, hol ment félre nálad. Ezt a kérdést mindig őszintén kérdem, soha nem kotozkodesbol.

 8. Itthon egyébként a Snowpiercer mellett, a Gazdatest jelent még meg hivatalosan dvd-n a rendezőtől, ami az egyik legjobb, legszórakoztatóbb óriásszörnyes mozi, amit valaha láttam. A főszereplő Kang-ho Song is benne van mindhárom filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.