10 hozzászólás a “Legalább a hangulat jó volt a Jojo forgatásán” bejegyzéshez

  1. em hiszem hogy lennenek Waititi mellett melok ahol karot nyelve kell dolgozni :D
    tuti konnyebb vele egyutt dolgozni (oldottabb a hangulat) mint modnjuk Bayjel vagy Cameronnal

  2. Kár, hogy már a poszt címéből lejön, hogy neked nem jött be igazán a film. Sokszor értek veled egyet, de szerintem megérdemelten vitte haza a szobrot.

  3. Hétvégén pótoltam még moziban. Teljesen rendben volt. Mondjuk Oscar után így nyilván nem nagyon elvárásokkal ültem neki, de egyébként sem vártam tőle semmit. Egyébként teljesen elszórakoztatott. A forgatókönyv díja szerintem jó helyre ment.

  4. Szerintem egy kis csoda ez a film, ennyire kedves filmet csinálni egy ilyen témában, úgy, hogy nem veszik el az üzenete én imádtam, még ha tényleg nem világmegváltó a dolog. Az meg, hogy Waititi elmondhatja magáról, hogy Oscar díjas mosolyt csal az arcomra, imádtam a What We Do in the shadowst és a Hunt for the wilder peoplet is.

  5. Lordviktor: “ennyire kedves filmet csinálni egy ilyen témában, úgy, hogy nem veszik el az üzenete“

    De eppen ezaz, hogy csinalta mar ezt mas is mashol es sokkal jobban! Meg maga a rendezo, Waititi is a korabbi filmjeiben! Ha csak nagyon-nagyon szigoruan temaban akarok maradni, akkor ott a Benigni féle Az élet szép, de még szamtalan olyan peldat lehet hozni, ahol elegansabb es hatasosabb a megoldas, mint itt.

  6. Az elet szep tenyleg jo pelda, de szerintem az pont olyan film ami az emlekeinkben sokkal job mint amugy. en par eve ujra neztem es ra kellett jonnom hogy egyaltalan nem olyan jo mint emlekeztem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.