Chris Hemsworth a Netflix filmjében

Legalább valaki csinál akciófilmeket folyamat? Az Extraction-t  Joe Russo írta, és a fegyverkereskedők és csempészek világában játszódik. Egy fiatal fiú belekeveredik a drogbárók harcába, és ki kell menteni a területükről.

human
írta
2020. 02. 18. 19:33
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Chris Hemsworth a Netflix filmjében” bejegyzéshez

 1. A drog lord az nem drogbáró akart lenni? Az inpenetrable meg áthatolhatatlan lehetne, vagy üsd el a marketingesek jolly joker-einek egyikével: legkeményebb városa…

 2. a kemény tuti nem áll, és szerintem az a lényeg ez esetben, hogy valmai olyan város ahova nagyon veszélyes bemenni (gondolom a bárók irányítanak mindent, az igazságszolgáltatást is), de ma full ki van égve az agyam

 3. @ human

  :)
  Nincs okod szégyenkezni, ugyanis ez a cím és a hivatalos leírás:

  Tyler Rake: A kimenekítés

  “A rettenthetetlen zsoldos karrierje leghalálosabb küldetésére indul, amikor megpróbálja megmenteni egy gengszter elrabolt fiát.”

 4. DnP: azt ami oda van írva, a Netflix csinálja a rendes, lövöldözős akciófilmeket sorban, csak tavaly A listásból a Triple Frontier és a 6 Underground (na meg a sok B-s cucc), utóbbi után 5 hónappal itt a következő. A nagyoknál ezzel szemben mi van, egy John Wick és kész?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.