Affleck a Batmanről

Kiderült, hogy a fanok által éltetett Batman-t alakító színész végtére is miért lépett ki a franchiseből. Persze előtte is gondja volt az italozással, tönkretette a kapcsolatát a feleségével, és forgatásokat is hátráltatott.

Viszont amikor a The Batman forgatókönyvét megmutatta egy barátjának, akkor azt a választ kapta, hogy szerinte jó a forgatókönyv, de ha marad ennél a munkánál akkor a halálba fogja inni magát.

I showed somebody the Batman script, They said, ‘I think the script is good. I also think you’ll drink yourself to death if you go through what you just went through again.

Bár félreérthető, de szerintem nem teljesen arra vonatkozik ez, hogy a sötét karakter lenyeli a színészt, hanem az írás-rendezés-főszereplés franchise filmes munkatempó sem túl kedvező egy alkohol függőnek.

Ugye a film végül új rendezőhöz került, és Robert Pattinsonnal készül, teljesen átdolgozva Ben forgatókönyvét.

human
írta
2020. 02. 20. 02:58
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Affleck a Batmanről” bejegyzéshez

 1. Én nagyon sajnálom. Megnéztem volna egy Batman filmet úgy hogy Ő rakja össze.
  Talán majd a Föld 2-n :)

 2. Ezért kapja a fizetését, hogy szalonképes formában alkalmazható legyen. Sajnálom, hogy elkezdett lecsúszni, mert hollywoodi befutott színészként mintaéletet élhetne. Egy munkával több pénzt keres, mint többen egész életükben. Minden oka meglehetne a boldogságra a villájában, de csak a kifogásokig jutott, hogyan égne ki egy saját Batman projekt alatt. Bocsi, de ez gyávaság.

 3. Platschu
  Empátiából jelesre vizsgáztál. Miért hiszik azt az emberek, hogy aki sikeres, annak nem lehet problémája az életben.
  Ninncs az a pénz, ami miatt érdemes beáldozni az egészséget vagy a mentális stabilitást, főleg, ha az már így is ingatag.
  Jól tette Affleck, hogy nem vállalta be.

 4. Platschu: szerintem ez az egyik legnagyobb, legelcsépeltebb klisé, hogy a pénz nem boldogít, ezen a ponton már tudhatnád…

 5. Afflect nem egy egyszerű eset. Korábban a szerencsejáték és alkoholizmus, most az alkoholizmus megint. Azért azt elhiszem, hogy tök mindegy mennyi pénzt keres egy projecttel, ha szétbasszák az idegeit a franchise fejesek, hogy a kreatív látásmódját nem tudja megvalósítani. Ráadásul itt pont ezért fizették volna. A pénz minden, de egy adott szint után már semmit nem jelent.
  Kaphatsz kurva sok pénzt, de semmi sincs ingyen és ő itt az egészségével fizet ezért.
  Szóval totál megértem. És akkor még ott vannak a magánéleti gondok is. Persze elbaszta a bébiszitterrel és vegső soron ö is csak ember.
  Örültem volna ha ez a project vele valósul meg, de így is kíváncsi vagyok rá.
  Ben meg majd szállít vmi jó függetlenebb cuccot pár év múlva.

 6. Az sem elhanyagolhato teny hogy 20 vagy 21 evesen mar Oscart kapott, koran csoppent bele a sztarsagba. Nehez kenyer ez, sokan roppantak ossze alatta.

  Az meg hogy mennyi penzt keresnek… egyszer olvastam egy tok jo cikket arrol mennyibe kerul ez a fajta eletmod (ugynokok, utazasok, szallasok, testorseg, fodrqsz makeup stb) ezeket nem ok fizetik helyszinen zsebbol de amikor minden veget er, az o szamlajukon sem az van amit mi olvasunk a hirekben hogy fizunak kapnak filmek utan

 7. Én is sajnálom, hogy nem sikerült összehoznia a saját Batman filmjét, ugyanakkor ha ettől felszabadultabb és jobban tud foglalkozni a saját kis független projektjeivel örülök hogy nem pazarolja tovább az idejét a DC-re.

 8. Az empátia jelen van, mert naponta látom ezt a betegeimnél, akikért elég sok mindent megteszek és aggódok. Tehát támogatjuk, bíztatjuk őket, de elég gyakran van egy pozitív diszkriminációs elvárás is, hogy ők nem tehetnek róla, ők csak áldozatok stb. Kifogás mindig van. Azzal az önzéssel nem foglalkoznak, ahogy megnyomorítják maguk körül a szeretteiket, de mindig elvárják a feltétlen odaadást. Ebben az esetben itt megküldték a selyemzsinórt neki, így “önként” kilépett. Te sem bíznál dollár tízmilliókat egy labilis emberre, mert több száz stábtag megélhetése függhet tőle. Velük ki törődik? Ő az arcából, a megjelenéséből, a kisugárzásából él. Van elég pénze, akár vissza is vonulhat és bármi más hasznosba belekezdhet, ha nem tud a démonaival leszámolnu. Tényleg kivánom, hogy felépüljön és rendeződjön az élete, de azért ne is tegyünk úgy, mintha csak ő lenne áldozat.

 9. Fiatalon rossz döntéseket hozott, amiknek most issza meg igazán a levét. Egyszerűen csak túl tapasztalatlan és tudatlan volt, amiről akár ő maga is tehetett, de ez már mindegy, már késő és már biztosan kevés lesz az intelligenciája és lelki ereje ahhoz, hogy hasonló helyzetben a nehezebb utat válassza és gond nélkül teljesítse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.