Így néz ki az új Batman-jelmez

Azt mondanám, hogy az ott egy kaszkadőr, viszont a jelmez az igazi lehet, mármint ilyesmi lesz a filmben. Hacsak meg nem ijednek most az internettől, mint a Sonicosok, és gyorsan nem változtatnak rajta.

human
írta
2020. 02. 21. 20:15
megjelenés
49
hozzászolás


49 hozzászólás a “Így néz ki az új Batman-jelmez” bejegyzéshez

  1. Nem hinném hogy pont Matt Reeves fog megijedni pár tudatlantól akiknek fingjuk sincs Batmanről. :D Részemről végre egy valósághű Batman. Totál realista ez a ruha ráadásul nyilvánvaló hogy ez egy fullos páncél és nem egy nyomozós ruha. Tuti hogy több féle ruhája lesz. Egyébként ez a ruha nagyon hajak erre csak több páncéllal:

    https://i.pinimg.com/564x/ca/82/9b/ca829bfbf5cd5ba703d2454ec6b185ba.jpg

    Egyébként nem tudom miért lepődtek meg az emberek, mikor már bejelentéskor mondták hogy noir-os Batman lesz nagyjából a Zero Year és Year 1 képregényt adaptálva. Meg egyébként is kár leszűrni bármit is forgatási fotók alapján.

  2. Szegény Batman-nek nem elég megmenteni Gotham City-t a pusztulástól nap mint nap, de még divattervezőként is helyt kell állnia, különben kiröhögik. Nehéz a szuperhős élete az tuti.. :)

  3. Eddig szar de ha nyomnak pár fasza koreográfiát harcoknál illetve több kütyü haszbálat és predator lopakodás meg leterítés mint az arkham játékokban akkor adom. De mik azok a kezén? Arrow sorozatban volt ilyen Olivér gúnyáján plussz nyulak vagy mi a tosz.

  4. Ez valszeg direkt kaszkadőr jelmez, olyan ami nem akadályozza a mozgásban és a véglegesre csak nagyjából hasonlít

  5. Szerintem is kaszkadőr, inkább hasonlít affleckra.

    A sonicos téma az azért durvább volt, de nem mondom kétszer hogy csak egy jó marketing fogás volt, hogy direkt csináltak olyan szarra a trailerbe hogy utána mondhassak, tessék mi hallgatunk a közönségre.

    Nemtudom hogy rosszul emlékszem vagy keverem, de nem ez is inkább valosagosabb lesz mint képregény. Mert a ruhája nekem inkább azt tükrözi, és nincs bajom vele

  6. Én nem akarok személyeskedni, de baszki nektek semmi nem jó?
    Másfél év mire ki jön a film. Legalább egy teasert várjunk már meg.

  7. A Jokernél ugyanígy sírtak az emberek mikor csak fotók voltak, hogy mekkora szar lesz most meg nagy részük imádja. Legalább egy előzetest várjatok már ki mielött lehúzzátok.

  8. Tuti nem ez lesz a filmben mert ez gagyi, Azok a vallvédők te jó ég, maszk is borzlalom. Az alkarja felso részén mik azok az ezust valamik? Csavarhúzók? Lehet h tetőn ugrálás közben beugrik fűtést szerelni par helyre. Hiába írja Dark Eagle attól h realista vagy képregényhű attól még szarul nez ki. Ezek a filmek nem csak képregény fanoknak készülnek akik a gatyába élveznek ha a képernyőn viszont látnak egy ismerős jelmezt hanem a nagyközönségnek akik nem egy idejét múlt gagyi szerkot akarnak látni. Ez az egész filmet tönkre vághatja marmint ha röhejes Batman megjelenése.

  9. Szerintem sincs gond a ruhával, viszont a motor eléggé balesetveszélyes, esik egyet vele és azok a “szarvacskák” szépen felnyársalják.

  10. A második képen furán áll a fején, de lehet csak a kaszkadőrnek nagy a feje. Amúgy tetszik, várom a filmet. Robert Battison jó bőregér lesz.

  11. Tényleg nem értem hogy erre a filmre mi szükség van néhány évvel a Nolan féle trilógiát követően.

  12. A vállvédőt az Obi hidegburkoló osztályon vásárolták. Nekem tetszik ez a Mad Max stílus. Finomítva lesz még. De az a karburátoros motor adja. Valami BMW lehet ?

  13. Az a pár év az 9 év. A motor tényleg furcsa, de a ruhába nem akarok belekötni, a Jokernél is elég kiábrándítóak voltak az első képek, aztán láttuk mi sűlt ki az egészből. Kontextus nélkül felesleges messzemenő következtetéseket levonni és fanyalogni.

  14. Érdekes, nem mondanám rossznak, csak nem ezt szoktuk meg. A vásznon fog ez eldőlni. A leggagyibb latex ruha is mérföldekkel jobban néz ki a filmben, mint az ilyen “paparazzi fotókon”.

    Amúgy akiknek nem tetszik, azoknak mi a bajuk vele? Nem kötekedni akarok, tényleg kiváncsi vagyok egy normális negatív véleményre, ami nem a facebook szintet veri.

  15. Joker után nem merek semmit mondani, de nem annyira szörnyű mint ahogy egyesek leírják itt. És a Pattinson gyerek sem para.

  16. newzoli
    Gondolom CGI. Valósznűleg nem lenne túl biztonságos másfél méteres köpenyben motorozni.

  17. 19.

    Minden Batman filmre szükség van mert sosem készül/készült jó Batman film. ;)
    Hadd próbálkozzanak.

  18. Remélem legalább cgi al termetesebb alkatot varázsolnak, mert ez röhejes. Lehet ez lesz az első Batman film amit kihagyok. Nemtudom egyszerűen komolyan venni

  19. Minél többet nézem nekem annál jobban tetszik. A köpeny biztos CGI lesz, plusz ez a sisak reményt ad arra h szintén számítógéppel a szemeit egybe függő fehérre megcsinaljak

  20. Már az előző anyagnál is láttam, hogy Reeves így meg úgy.

    Azért azt jó lenne észrevenni , ha bárkivel, vagy bármivel gond lesz az nem Pattinson, vagy a ruha, hanem pont a rendező a leggyengébb láncszem.

  21. Motorosként mondom, ez így erős sárnyelő egy betmen, úgy láccik nem zavarja, hogy telibe veri a pofiját az első kerékről felvert kulimász:D

    Hozzátenném szeretem a scifit…

  22. Lehetne haladni azért a korral. Én bevállaltam volna a helyükben egy egész arcot eltakaró badass maszkot. A ruha szerintem nem rossz, kicsit nindzsás, kicsit kommandós, olyan funkcionális, nem pedig olyan nagyonszuperhősös képregényes (Superman-nél is jól tették, hogy elhagyták az alsógatyát és az S betűnek is adtak kevésbé gyermeteg jelentést a hős nevéből képzett logónál…)
    A köpenynek ma már csak egy módon lehetne létjogosultsága: ha valami olyasmi lesz, mint a Nolan-féle Batman elektromos impulzus hatására kimerevedő és vitorlaként használható köpenye. Egy valódi Batman-szerű hőst minden egyéb szempontból akadályoz és veszélyeztet egy köpeny, se motorozni, se verekedni, se háztetőkön ugrálni nem lehet köpennyel. Jó, a képregényekben jól mutatott évtizedekkel ezelőtt, de ma már…

  23. “pont a rendező a leggyengébb láncszem.”

    Reeves a legygyengébb láncszem? Egy Let me in, Cloverfield meg a 2 majmos film után? Ne vicceljünk már.

  24. nem tűnik túl jónak, főleg a maszk idióta, de a joker forgatási képei 100x gagyibb röhejes szarok voltak tényleg, meg a forgatási videók is, aztán a teaserrel már megvettek kilóra pár másodperc alatt. várjuk ki szerintem

  25. abelh +1

    Én is Reevestől félek a legjobban. A Cloverfieldet inkább az ügyes marketing adta el és a talált kamerás stílus. A Let me in egy remake a két majmos film pedig iparosmunka, szerintem messze az első rész a legjobb a trilogiából

  26. Ez jó…. :) Senki ne sértődjön meg,de egy kép alapján,egy olyan filmnek a jelmezéről beszélve véleményt mondani,ami csak jővőre lesz bemutatva.hát…bár én látnék így a jővőbe :) megvárom az első előzetest,majd a filmet,aztán ha szar és gáz..igérem meghajlok a most fikázok elött,és elismerem hogy igazatok volt :) de szerintem felesleges előre temetni. Pattinsonnal sincs bajom..amúgy ha a játékok vonalán indulnak el az nekem kifejezetten tetszene…

  27. nem hiszem el hogy meg mindig az a baj hogy PAttinson nem kigyurt allat.

    komolyan mondom cask ezert remelem hogy a kovetkezo remakeben Batmant majd Dave Bautista vagy nem is inkabb a Rock alakitja.
    remelem hogy majd szelesebb less a vala mint amilyen magas less amugy az ember es akkor majd verge mind halasan nyoghettek fel verge hiszen a boreger ujra 176 kilo es 176 centi …

  28. Azok a pöttyök micsoda az arcán? Himlő? Pattanás? CGI marker?

    Azok a denevérfülszerű tüskék tényleg egy picit viccesek a motoron, még ha gondolom az előrehajlás miatt készült, hogy ráfeküdhessen.

  29. “Azok a pöttyök micsoda az arcán? Himlő? Pattanás? CGI marker?”

    Robert arcát majd arra montírozzák rá.

  30. 44.- eloszor en is azt akartam irni, aztan hogy anyajegyek, de tul szabalyosan, tul szimmetrikusan vannak az arcan.

    valoszinuleg az utolagos arc cgihoz kell valoban

    btw: rohadjak meg olyan mitnha Affleck lenne a maszk alatt :D

  31. Mate4182
    Hát egy Rock ot, jobban megnéznék Batmannak bármikor mint ezt a nyuzuget. De még Bautistat is.

  32. A ruha teljesen rendben van. Itt még a “karrierje” elején jár Batman és folyamatosan rakja össze/fejleszti a felszerelését.

  33. Meg a ruha se lenne gond csak ne az a idegesito Robert Pattinson jatszana Batmant :(
    Ki nem alhattam a twilight ota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.