A koronavírus miatt leállt a Mission: Impossible 7 forgatása

Velencében dolgoztak volna 3 hétig, de a helyi kormány ugye minden nagyobb összejövetel ellen tett javaslatot. Még nem egyértelmű, hogy ugranak-e a következő helyszínre a forgatással, vagy a most hazamenő csapattal kivárják-e a helyzet végleges tisztázását.

Out of an abundance of caution for the safety and well-being of our cast and crew, and efforts of the local Venetian government to halt public gatherings in response to the threat of coronavirus, we are altering the production plan for our three-week shoot in Venice, the scheduled first leg of an extensive production for Mission: Impossible 7. During this hiatus, we want to be mindful of the concerns of the crew and are allowing them to return home until production starts. We will continue to monitor this situation, and work alongside health and government officials as it evolves.

A Paramount hivatalos közleménye

10 hozzászólás a “A koronavírus miatt leállt a Mission: Impossible 7 forgatása” bejegyzéshez

  1. Nem, Magyarországon még nincs fertőzött és a magyar fertőzött sem hűde nagy szomorúság, hisz teljesen tünetmentes, szóval állapota nem különbözik az enyémtől. (ha már így offolnak a kis félősök:)

  2. 2. kmaate: ez azért nem ilyen egyszerű dolog szerintem, nem a vírus az, ami a legfőbb aggodalomra adhat okot. Hanem ha Magyarországon megjelenik véletlenül a vírus, akkor elkezdenek karanténozgatni, lezárogatni, üzleteket, cégeket bezárni x hetekre abból azért komoly gáz lehet sokak számára.

  3. blurayfan! Nem félreolvastad, hanem félreértetted , de a nagyobb gond, hogy utána tovább is adtad a téves információt. Sokszor ennek nincs igazán következménye, de ilyen komoly témában mint egy világjárvány, tedd már meg, hogy sokkal nagyobb odafigyelést alkalmazol mikor informálódsz és amikor informálsz.

  4. addig jo mig semi nincs magyarorszagon mert ez a jelenlegi helyzet meg egy olyan orszagot is megbasz ahol normalis az egeszsegugy …

    btw: szerintem mennek es forgatnak addig mashol.

  5. Jöhet is majd Tommal egy Corona című megtörtént eseményeken alapuló film a közeljövőben, várós

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.