Innentől Bob Chapek a Disney CEO-ja

A szerződése lejárásáig, 2021 végéig Bob Iger is a cégnél marad Executive Chairman tisztséggel.

With the successful launch of Disney’s direct-to-consumer businesses and the integration of Twenty-First Century Fox well underway, I believe this is the optimal time to transition to a new CEO. I have the utmost confidence in Bob and look forward to working closely with him over the next 22 months as he assumes this new role and delves deeper into Disney’s multifaceted global businesses and operations, while I continue to focus on the Company’s creative endeavors.

Bob Iger

Üzleti hírek, ugye a Disney parkokért felelőst léptették elő, várjuk meg a kreatívabb oldalról milyen változások jönnek esetleg, bár Iger elvileg marad ott.

human
írta
2020. 02. 26. 01:33
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Innentől Bob Chapek a Disney CEO-ja” bejegyzéshez

  1. A következő marvel filmekre ez már ki fog hatni, na meg a star warsra is? Vagyis inkább h mennyire.

  2. A Parkoknal elméletileg két dolgot tartott fontosnak : megszorítás és spórolás. Kíváncsi vagyok hogy lesz e változás.

  3. “Az igaz hogy Disney parkokban nincs se Luke se Vader csak Rey meg Finn?🤪”

    Insert GOTG Who gif? :D

  4. @ Puffin.

    Sajnos igaz. En 2016-ban voltam utoljara a floridai Disney Worldben es ott csakis az uj trilogia karaktereivel elatott merchandise volt kaphato.
    Egy-ket chewis termek kaphato volt, de luke,vagy han nem volt sajnos.

  5. Mat
    Miért tudnák a mai gyerekek (akik a célközönség egy ilyen helyen), hogy ki a jó ég az a Luke vagy Han?

  6. MrAndree: Azért mert legendák, míg Rey és Finn csak két senkiházi akire 10 éven belül a kutya nem fog emlékezni.

  7. @MrAndree

    1. benne voltak az uj triologiaban.
    2. Nemcsak gyerekek jarnak oda. A parom es en mindketten 29 evesek voltunk a latogatasunk soran.
    3. A universalben talalhato Harry Potter worldben joforman nem is voltak tinik, vagy annal fialabb korosztaly. En speciel a latogatasunk elott kicsi izgultam, hogy talan majd furan neznek rank, de amikor a park bejarata elott mar 30-40 es emberek full roxfortos outfitben es sepruvel rohangaltak, tudtam hogy nem lesz gond.
    4. To sum it up: lenne rajuk kereslet. Foleg ugy hogy a parklatogato lanyok felenek a haja olyan `Lea hercegnosen` volt megcsinalva.

  8. @.LnB

    Ez a Kathleen Kennedy “hibáztatás” már kicsit unalmas és ráadásul alaptalan is. Neki is vannak főnökei akik dirigálnak neki. Azt hinni, hogy Ő ott kiskirálykodik mindenféle felügyelet nélkül és azt tesz amit akar az egyszerűen nevetséges. Ezt is biztos valami youtuber kezdte el terjeszteni mert az ilyen hülyeségek terjednek el ilyen gyorsan és széleskörűen de attól még nem lesz igaz.

  9. Crash én is ezt írtam valamelyik SW poszt alá nem is olyan régen.Szerintem Kenytheone volt a Retroshock csatornától.Ő kezdte ezt a “Kathleen Kennedy a hibás mindenért amiért rosszak a mostani Star Wars filmek”.Alapból szerintem hülyeség csak egy valakire fogni egy ilyen dolgot.ott is vannak értekezletek,brainstormingok stb. nem beszélve hogy mint fentebb írták MÉG Kennedynek is vannak főnökei.
    És mivel az internet/youtube kultúra olyan hogy egyszerűbb átvenni valaki nézeteit/teóriát mint egy kicsit gondolkodni ahelyett hogy mantrázzuk mások(tehát nem a saját)véleményét.Ami amúgy sokszor hülyeség,mint jelen esetben.Oké azért tisztáznám hogy biztosan hibás-lásd a feminizmus és más politikai,ideológiai marhaságok beleerőszakolása az SW filmekbe-de azért nem mindenért kéne Kennedyt okolni.
    Amúgy meg amikor a főfejes még Lucas volt akkor meg ő volt minden jónak az elrontója(legalább is a “hardcore”rajongók szemében).
    Mondom ezt úgy hogy magam is Star Wars rajongónak tartom magam.

  10. nyilván egy 100e előfizetős csatorna tehet mindenről :DD kint is emiatt okolják a fanok Kennedy-t

  11. Jó jó ő a döntéshozó de akkor is hülyeség minden értsd MINDEN rosszat egyetlen egy emberre fogni.Az meg megint más és uncsi hogy egy magyar SW kommentszekcióban folyamatosan Kennedy-t szekálják Kennytheone után szabadon.Mert a magyarok közül a Youtube-on Kenny kezdte el Kennedy-t hibáztatni nyíltan legalább is ha jól emlékszem.Ha már Fishi megemlítetted hogy gondolkozzunk már,akkor azon is el kéne filózni hogy zombi-e az aki egy véleményvezér gondolatait mondogatja ahelyett hogy sajátot fogalmazna meg.Mert kényelmes mások által már kifejtett dolgot mondogatni/írogatni ahelyett hogy saját kútfőből találnánk ki ÖNÁLLÓ gondolatokat.és azokat osztjuk meg az internet népével.(nem kötekedésképpen és nem személyeskedésnek szántam).Amúgy meg magamat idézve amikor meg még annó Lucas volt a döntéshozó akkor ő nem tudott megfelelő SW filmet készíteni.Legalább is a rajongók szerint.

  12. Volt egy ilyen kép, akik tönkre tették a star warst. Rajta volt JJ, Kennedy, Rian, meg Lucas. Kérem aki kitalálta ezt azt egészet, amit star warsnak hívunk az tönkre tette,Lucas. Szerintem meg őt tették tönkre a rajongók. Kennedy vette át a helyét, most ő tehet mindenről.Megjegyeznem Kennedy azért jó pár filmnél volt producer,érti a munkáját csak a star warshoz egy másfajta ember kelett volna. Aki utána jön, őt is hibáztatni fogják mindenért. Ez egy olyan pozíció amit szerintem senki nem akar

  13. felejtsük már el, hogy te kitaláltad, hogy szerinted egy youtuberól indult véleményről van szó. Az egyéniség meg aztán főleg, mert ennyi erővel te meg azt szajkózod, amit a másik mond, hogy nem ő a felelős. Mármint érted, attól még gondolhatja valaki azt és nem zombi, mert ugyanarra jut, amire egy másik ember. Kint is Kennedy anyázás megy, akkor azt ki szülte, Kenny? Nem hinném.

  14. Van az a mondás ugyanis, hogy a fejétől büdösödik a hal.

    És igen, Kennedy a fő felelős. Ő a Lucasfilm elnöke. Kb. 1 évvel ezelőttig fogalmam nem volt ki az a Kenny, de jómagam Az ébredő Erő óta gyűlölöm az egész Disney-féle tákolmányt.
    Aki érteni szeretné a jelenséget, az nézze meg a Mythic Quest: Raven’s Banquet c. sorozat 5. részét (persze a többit is, mert zseniális sorozat)!

    Amúgy meg az új fickó ritka unszimpatikus gyerek. Nem sok jót nézek ki belőle.
    Ezeknek az új típusú menedzsereknek csak a profit számít. Igazából tök mindegy ki ül a székben.
    Még a régi Cinema magazin egyik számában volt egy jó mondat: az aranyos kisegérből mohó patkány lett.

    Több lélekkel készült alkotásokat ezután is hiába várunk a Disney-től.
    Ha csak a SW frontot nézem, 2019-ben mivel tudtak előállni? Baby Yoda, Palpatine. Most őszintén…ne már! És van, aki még komolyan tudja ezt venni?
    Ennél többet nem is kell az egészről mondani.

  15. Bocsi ha megbántottam valakit de nekem nagyon ez jött le a magyar SW kommentszekcióban olvasottak alapján.Meg amikor a Retroshock Star Wars kritikákból idézgetnek,az azért gyanús.Persze Kenny már jobban megfogalmazta amire sokan gondoltak.Csak erről van szó.Persze.De basszus amikor át sem fogalmazzák a mondatait, na mindegy.Én kérek elnézést.Egy régebbi posztomban én is azt írtam hogy persze fejétől bűzlik a hal,ezt nem is tagadom csak nem kéne minden sz@rságot Kennedyre fogni.Ennyi.Kb.ott leírtam hogy ÉN személy szerint miért tartom rossz döntésnek hogy ő a Star Wars világ atyaúristene.

    lemmy89-nek meg igaza van szerintem.
    És persze lehet írni hogy én is zombi vagyok mert így fogalmaztam akik mások mondatait/gondolatait irkálják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.