Jurassic World: Dominion???

Legalábbis a forgatáson így hívják a Jurassic World 3-at, amiben mindenki visszatér. Ez meg a Day 1 csapója.

Chris Pratt azt mondja, hogy a Jurassic World 3 olyan lesz, mint az Avengers: Endgame. Bár twitteren vicceltem vele, hogy ezek szerint szarnak tartja az Endgame-et, de valójában arra gondolt, hogy mivel visszatérnek ugye a Jurassic Park 1 szereplői, ezért kicsit összeérik a franchise ide a végére, minden résztvevője feltűnik. (Hogy miért nem a Star Wars új trilógiához hasonlította akkor, azt nem értem:)

6 hozzászólás a “Jurassic World: Dominion???” bejegyzéshez

  1. Elképzelem, ahogy a végén próbálják semmissé tenni a franchise gyengébb részeit… csak sajnos a T-rex nem tud csettinteni.

  2. Gondolom miután 50-100 hüllő végigzabálja a bolygót és a régi szereplőket, utána csinálnak egy új parkot egy új szigeten “a dinóknak is jogaik vannak” felkiáltással.

  3. Hogy miért nem a Star Wars új trilógiához hasonlította akkor, azt nem értem – mert abban nem szerepelt

  4. Kezelhetetlen dínók = klónozás, génmanipuláció, a természet rendjébe való belepiszkálás a következmények felmérése nélkül.
    Globális felmelgedés = a Föld újra élhetővé válik nagy területen is a dínók számára, tehát a környezetszennyezés és a meggondolatlan nyúlkapiszka ellenünk fordítja a természetet, nekünk pedig meg kell tanulni együttélni a tetteink következményeivel.
    A lottó ötösöm legyen olyan biztos, mint hogy ezt fogják a szánkba rágni egy két és fél órás metaforával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.