163 perc

A leghosszabb Bond-film érkezik, a fenti a hivatalos játékidő. Nem mellesleg látom már tolják, hogy nagyformátumra van forgatva, gyönyörű képek, Nolan büszke lesz, aztán a Tenettel megkoronázza a nagyvásznat.

6 hozzászólás a “163 perc” bejegyzéshez

  1. Nincs idő megnézni. Mondják majd sokan akik több részletben tekintik meg otthon. Csak aztán legyen is kitöltve a játékidő. A tavalyi hosszabb filmek nagy részéből fél óra kukázható volt. Ezen a téren jobban bízom a Tenet várható maratoni játékidejében.

  2. Én örülök ennek a hírnek.

    Bár, bevallom, komolyan elgondolkodtam, hogy vajon ki lehet az a “Noaln”, amíg a mondat második feléből rájöttem, hogy Nolan bácsira gondoltál. Egyébként, azon agyaltam, hogy vajon az operatőr neve lehet, akit én nem ismerek és mindkét filmet ő fényképezte, vagy micsoda? De aztán összeállt a kép.

    Egyébként, Craig filmjei nem voltak rövidek, csak a Quantum csendje, de szerintem mindig sikerült kitölteni a játékidőt elég jól.

  3. Szerintem nem volt még Bond film, amit ennyire vártam volna. Igaz nem is én vagyok a fő rajongói tábor elnöke.

  4. A Spectre is cseszett hosszú volt de mellette kurva unalmas is, remélem itt nem esnek bele ugyanebbe a hibába….nézve a forgatókönyvírók számát (4 fő legalább) ez nem jó előjel. Szerintem az egyik legrosszabb Bond film lesz a Craig-ek közül de ne legyen igazam.

  5. Spectrét én is halálra untam (de a casino meg skyfall tetszett). Trailer alapján meg nem jöttem lázba ráadásul még nem néztem bond filmet moziban. Szerintem ez is nyugodtan kimarad. Majd itthon valamikor.

  6. Srácok én nagyon régen vártam már ennyire Bond filmet,és valóban ha normálisan kitöltik azt a 2 és háromnegyed órát akkor nincs baj.Nem nem kell 10 percenként valami akciójelenet,én bírom a lassabban építkező filmeket csak ne legyen olyan baromi unalmas mint mondjuk a Spectre ami baromira be tudott lassulni,és ráadásul uncsi volt helyenként.Magyarán ha értelmesen,jól “feltöltik”a filmet gyorsan elröppen az a 163 perc is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.