Candyman-előzetes

Az 1992-es klasszikus horrorfilm kvázi-folytatása, vagy lélekben folytatása lesz ez a film, nem pedig teljes remake. A rendező Nia DaCosta, a forgatókönyvet viszont Jordan Peele és Win Rosenfeld írta.

Egy művész megszállottja lesz a sorozatgyilkos Candyman történetének, és ezzel újra előhívja a múlt ködéből. A “tükörbe nézve ismételd el a nevét háromszor ötször” városi legenda Candyman alapja, csak nem csokit hoz, hanem egy kampót.

Poszter is van, nem csak trailer.

14 hozzászólás a “Candyman-előzetes” bejegyzéshez

 1. Mennyire fostunk ettől a filmtől. Nyilván ezt is akkor néztük , amikor még nem szabadott volna. Meg is lett az eredménye:-).
  Aki ismeri az eredetit nem hinném, hogy nagy élmény lesz ez még akkor is, ha korrekt film.

 2. Ritkán van az érzés bennem egy trailer nézése közben, hogy “ha 1000 évig élek, se fogom még véletlenül se megnézni ezt a filmet”. Most volt.

 3. 10.
  Ájemdibi szerint benne lesz, csak nem biztos hogy Kampókéz szerepében. Bár a végén az a hang “Be my victim”, nagyon adja hogy ő az.

 4. Vérszegény trailer, amiből már látszik ez egy nagy nulla lesz…
  Az eredetit meg sem fogja közelíteni (pláne folytatni).

 5. Tegnap néztem újra az eredetit, nos az a film még most is adja, baromi jó helyszínek, brutális véres ábrázolás és remek zene jellemezte, nem Beyoné :D Jordan Peel ide vagy oda, szerintem eleve halva született ötlet volt ezt újrázni.. 0 elvárásaim vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.