5 hozzászólás a “Ki nyerte a Mulan plakátversenyt” bejegyzéshez

  1. Azért az kemény h a Metoo miatt kiírták az egyik főbb eredeti szereplőt, a tábornokot. Ugye az eredetiben mulan összejön a tábornokkal azaz egy férfi főnök női beosztott viszony alakul ki ami ugye helytelen es nem szabad népszerűsíteni 2020-ban mondta a rendező. Most mar nem is találkozhatunk ilyen kapcsolatokkal a filmekben/sorikban? Pedig a mai napig nagyon gyakori es nem feltétlen rossz. Egyik haveromnak is a beosztottja lett a felesége es mar gyerkőcök is vannak, viszont ha ma ismerkednének mondta is h valószínűleg nem merne be próbálkozni mivel ma már simán rámegy az alllasod es nem létezne ez a csalad. Ja es a balos plakát nyert nalam.

  2. Bal 1 nyert nalam is, bár értem, hogy több stílussal népszerűsítenek. Viszont a piros szikrákat értetlenül bámulom (itt is).

  3. Talan a balt fogadnam el leginkabb, a jobb oldali is bejon, de vagy nem kellene ra semmi felirat, vagy az also reszere is fejjel lefele, es akkor lehetne forgatni… :D

  4. A bal oldali a legjobb egyértelműen.

    Fizdale: ezt én id olvastam, és szerintem borzasztóan gáz. Pedig támogatom a metoo dolgot, de sztm ez nagyon túltolt baromság.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.