Itt a Batmobil hivatalosan

Nem a nokiáját fedték fel, hanem az új kocsiját, méghozzá a rendező posztolta a képeket.

Ja és ha már a film, akkor a szereplőgárdához csatlakozott  Charlie és Max Carver. Éljen? Whatever.

human
írta
2020. 03. 04. 19:51
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Itt a Batmobil hivatalosan” bejegyzéshez

  1. Tudom velem van a bibi,de nem tudok még egyelőre elvonatkoztatni a Nolan féle verziótól… :/

  2. Klasszikus USA muscle carok (Mustang, stb.), és 70-s évek olasz tervezésű sportkocsik (De Tomaso Panthera, Lambók) keveréke, tetszik, bejövős :)

  3. Ez is azt tükrözi hogy ilyen realistabb lesz a film, szerintem
    Bár a régi sorozatban is normál kocsi formája volt mégis nukleáris volt. Ez is villog pirosan, érdekes.. 😁😂

  4. De minek kell realista Batman? Szerintem nagyon béna. Mind a kocsi mind a jelmez.

  5. Zombeeka says:
    2020. March 4 at 19:57

    Tudom velem van a bibi,de nem tudok még egyelőre elvonatkoztatni a Nolan féle verziótól… :/

    Én még a Burton félétől se. :D

  6. Hát ez elég hétköznapinak tűnik. Világítás is van rajta, ezt még a rendőrök sem állítják meg.

  7. Hátulról még oke de előlről nagyon gáz, mint egy sufniban átalakított challanger. Nem értem miért kellett ennyire az amerikai piacra kalibrálni, ráadásul ott is csak a proli réteg szereti ezeket az izomautokat.

  8. Ez egy ilyen “low-key” Batman lesz úgy látszik.
    Az autó nekem tetszik, a ruha már nem annyira, főleg a sisak.

  9. Tetszik, csak ki ne lőjék róla a vezérműszíjat egy hajsza közben…

    (A3.kép linkje hibás “https://static.filmbuzi.hu/wp-content/uploads//2020/03/the-batman-batmobile3.jpg”)

  10. de ebben mi az extra amiért ezt el kellett készíteni? ki kíváncsi egy low budget vékony Batmanre?

  11. Pattinson ok, a ruha ok, a kocsi is, csak nem Batmobile-nak. Ez a része nekem így annyira nem jön be. Nekem eddig az Affleck-féle Batmobile tetszett a legjobban.

  12. Már ezek a képek többet érnek, mint az összes idén eddig bemutatott mainstream nagyjátékfilm többsége.

  13. Nekem tetszik. Egyre inkább bizakodó vagyok. Szerintem durván pozitív meglepetés lesz ez a film.

  14. Ne vinnyogjatok már!
    Fullra rendben van.

    https://bit.ly/2PT8ry2

    itt van ez a kép például, látszik, hogy a retro vonalába vitték el Batman korai éveiből merítve hamár úgyis zöld(enevér)fülü! :)

    Szerintem király, úgyis az lesz hogy felturbózzák valami nagy döggé
    ProtoBatMobilenak badass.

  15. 15. Fizdale
    Ekkora baromságot. Nyilván csak a proli réteg szereti, azért éli második virágkorát az amerikai izomautó korszak. Az európai proli meg a német “prémiumért” van oda (és veszi meg használtan, úgy hogy fenntartani nem tudja), ami már inkább hasonlít egy számítógépre, mint egy autóra.

  16. 18. Totti.
    Hát nem tudom, én biztosan nem de azért lesznek páran. Ez az egész egyre gagyibb. Nem is értem miért kell így Batmant csinálni, akkor már csináltak volna egy Jason Todd filmet. Hozzá illene ilyesmi szerelés, kocsi, meg testalkat. Meg az egész hangulat.

    De most komolyan, szabadon hagyott motor egy harci gépen?? Ha meg nem harcigép csak ügyintéző, kocsikázó gép a nyomozói munkához, akkor minek ez a felhajtás, miért nem egy sötétített Priussal nyomja.

  17. Nézzetek már körül mielőtt nekiálltok sírni.
    Batman hasonló autót használt – gyengébbek kedvéért utcai autót nem tankot – a kezdet kezdetén, nem volt mindig hightech batmobil. Már többször elmondták, hogy honnan merítenek és egyre jobban látni is, hogy lesz itt noir és bronze age batman bőven.
    Sanszosan ki is fog nyiffani a kocsi, lehet majd a 2.0-ással nyomulni.
    Kötve hiszem, hogy “low budget” miatt ilyen…

  18. Egyébként azt lehet tudni, hogy mikor játszódik a film? Mert az eddig látott design alapján azt mondanám, hogy ezt is a múltba helyezik, mint a Jokert.

  19. JohnSmith:
    Hol használt ilyen kocsit? Sehol. Max abban a régi Adam West sorozatban volt ilyesmi, de az egészen más Batman volt.

  20. SZSZFilm: Nem vagyok egy nagy képregény olvasó, de gyors guglizás után kiderül, hogy JohnSmithnek igaza van.

  21. Szerintem USA muscle car batmobile-nak több mint furcsa ötlet. Eddig mindig az volt a lényeg hogy szupergazdag szupertech játékokkal és nem valami behákolt sugárhajtómű jelentu ezt egy régi autóban. Nem rossz a design, lehet hogy film noir-osabb lesz, de nekem nem ez a Batman, a batman tumbler százszorta jobb és megalapozottabb ötlet volt ennél.

  22. SZSZFilm : mondtam direkt, hogy nem ilyet, hanem hasonlót, amin ez is alapul.

    Keress rá, számtalan korábbi ’70-’80-as évekbeli képregény van, amiben olyan autóval furikázik, ami inkább hasonlít egy hétköznapi autóra mintsem a 89-es féle- amúgy máig legjobb – rombolóra
    De nem is kell annyira az időben visszamenni a Batman&Robin: Reborn vagy Rebirth képregényben pl sem olyasmi, mint azt megszoktátok.

  23. Nekem bejön. A Batmanben az a szép, hogy mindig fel lehet dolgozni más és más stílusban. Most a noir jön. Kicsit watchmen stílusú a ruházat a filmhangulat meg Blade Runner (1982). Várom mit hoznak ki belőle. A Nolan-féle Batman egy etalon, de az le lett zárva. Jöhetnek az új irányzatok. A többi a moziban dől el. Ha bukta nem a Nolan Batmanjét gyalázzák meg, mert az egy lezárt független szép színfoltja a történetnek.

  24. Tolli: Ott a pont. Nem értem az internet szerte fanyalgókat, mert hogy nem olyan mint az eddigiek. De pont az a lényege egy újabb adaptációnak, hogy újra lehet gondolni a dolgokat, máshonnan megközelíteni, és nem újabb rókabőrt lenyúzni. Nekem bejön, amit eddig láttam. Ha meg másfajta Batmant akarok látni, akkor újranézem a korábbi filmeket.

  25. Ha valaki azt mondaná, hogy na most megcsinálják a legjobb batman filmet valaha, látatlanban nálam már a jelmeznél és a járgánynál 100% mismatch lenne, ami csak a felszíne a dolgoknak és a legnehezebb mellényúlni vele.

  26. én csak azt nem értem, ki bólintott rá arra, hogy “öcsém, mekkora menőség lenne már a platóra kibaszni a motort, hu” mert oké, nem néz ki rosszul szerintem, de kb. annyira praktikus, mintha a páncélos lovag derék alatt egy szál macskanadrágban menne harcba. eddig bármelyik Batmant is láttam, egyik se volt kerek-perec hülye. na mindegy.

  27. Malachi:
    Ilyen szempontból a Tumbler sem volt sokkal jobb. Hiába néz ki úgy, mint egy harckocsi, ha hátulról eléggé sebezhető. De gondolom a film sem arról fog szólni, hogy tankkal lőnek szerencsétlenre. Nekem a Nolan féle filmeknél már sok volt az efféle akció, remélem ez inkább sötétben elkapkodós, nyomozós lesz, ahol az autónak minimális szerepe van.

  28. emlekszem en meg mik voltak az elso reakciok a Nolan fele batmobilra :D aztan azota senki se tudja kihuzni a fejet Nolan hatuljabol…

    korai egy auto dizajn alapjan temetni ezt a filmet. ennel meg az is job volt amikor azert utalta mindenki mert PAttinson nem akkroa mint a Rock

  29. Szerintem ez most egy reálisabb noir-os Batman lesz. Alapvetően szerintem nincs baj ezzel a batmobillal, szerintem ez jobb, mint a Nolan féle már-már tankhoz hasonlító járgány. Persze a legjobb batmobil még mindig a Keaton-é volt, szó se róla.

  30. 29. JohnSmith
    Amire te gondolsz, az a batmobile nem Bruce e volt. Hanem Dicke amikor Batman volt, és az tudta venni más kocsi képet azért nézett ki igy ki.

  31. 38. Lordboxi: igen-igen az lesz az!
    Mondjuk szerintem a legjobban az hasonlít erre, amelyik olyan volt, mint egy kék ferrari/lambo
    és még egy Batmanlogo is volt a rendszám helyén :)

  32. “Egyébként azt lehet tudni, hogy mikor játszódik a film? ”

    A jelenben. A Jokerhez nem lesz köze. Elvileg Rébusz facetime-ol.

  33. 39.
    Igen, de amúgy ha figyeled mai napig ottvan a batcave Ben, amikor rajtra kerül az egész

  34. repeater aka Zsírfeka:
    Attól még, hogy a Jokerhez semmi köze, amivel egyébként én is tisztában vagyok, attól még játszódhat máskor is, nem csak a jelenben.

  35. SZSZFilm: Persze, hogy nem dodge, nem is mondtam hogy az. Csak hogy nem hagyomáyos,egyébként a ’70/’80-as érát nem szabad hagyni, mert a) rohadtul nem az Adam West féle időszak az már b) onnan vannak a legjobb példák arra, hogy honnan meríthettek.

    Batman #357 (March 1983)

    Nézd meg milyen autó alól lopja ki a kereket Jason Todd

    Az autó full rendben van, más és kevésbé ismert de kezdetnek megteszi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.