A Bloodshot is előbb érkezik

Vin Diesel nanorobotos akciófilmjét is online kölcsönözhetővé teszik. Mondjuk ezt csak a jövő héten, 24-én. Aki moziban nem rohant rá, az most majd most kiélvezheti. Vagy épp szörnyülködhet, nem tudom, kiderítjük majd, nem?

Ugye odakinn már a legtöbb mozilánc bezárt, és újra bemutatni meg nem sok értelme lenne a filmet nyár végén, vagy ősszel, ezért is lépek ezt meg, pedig csak a múlt héten került a mozikba a Bloodshot.

human
írta
2020. 03. 19. 03:19
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Bloodshot is előbb érkezik” bejegyzéshez

  1. Azért ez kemény.
    Szegény Vin papa. Ha csak 10 nappal későbbre van időzítve, jó eséllyel egy jó bemutató dátummal simán lehetett volna sikeres film is, ha valóban olcsó volt.

  2. Gyula:
    Esküszöm sajnálom szegény ördögöt, hiszen, egyetlen igazán sikeres szériába tenyerelt csak bele (F&F, ja és persze Groot) és közben bármibe kezd, mind buktaszagú. Pedig, azért szerintem van karizmája a palinak, elég csak megnézni az első Riddick filmet, vagy a Szuperhaver rajzfilmet eredeti hanggal. Szóval, nem lenne ő rossz, csak éppen nem elég viccesen önirónikus, hogy olyan karriert összehozzon, mint The Rock és nem olyan jó filmeket és emlékezetes karaktereket kap, mint Schwarzenegger, vagy Stallone egykor.

    Szóval, én azért sajnálom egy kicsit most ezt a filmjét és Vint is.

    Egyénként, szerintem nem is pocsék színész, elég csak megnézni a Ryan közlegényben, vagy a szerintem méltetlanul alulbecsült Túl mindenenben. Na mindegy.

  3. Z0l1: Ryan kozlegenyt akartam írni én is.
    A Riddick nagyon neki való szerep.
    Mi a helyzet a védd magad című filmjével?
    Nem hiszem , hogy sokan látták.
    Talán óvatosabban kellett volna szerepeket vállalnia. Ott volt a Gorilla bácsi szerintem borzasztó film, ami sikeres volt viszont. El akart indulni Arnold/ Stallone irányába, de hát arról csak álmodik.
    Aztért nem kell őt sajnálni. Marha jól el van ő (gondolom én) . Lehet utána csinálni és csupa “ilyen szar filmben szerepelni”:-)

  4. Védd magad kurv@ jó volt anno 1x láttam de nagyon tetszett. Fura volt hajjal látni de jó kis film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.