Inheritance-előzetes: Pegg a föld alatt

Egy fiatal ügyvédnő apja meghal, és az örökségének csak egy kulcsot kap, amiről se a felesége, se a többi gyere nem tud, csak az említett lánya. Ez egy föld alatti bunkert nyit, ahol a főszereplő egy rejtélyes férfit talál láncon. Ez a titok az egész családra hatással lesz.

Jó alappal rendelkező thriller jöhet, nem?

human
írta
2020. 03. 20. 03:28
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Inheritance-előzetes: Pegg a föld alatt” bejegyzéshez

 1. Nem tűnik rossznak. Lily Colins miatt tuti nézem de Simon Pegg is húzónév nálam.

 2. Egy fiatal ügyvédnő apja meghal, és örökségként egy kulcsot hagy a lányára, melyről sem a felesége, sem a többi gyereke nem tud. A kulcs egy földalatti bunkert nyit, ahol a főszereplő lány egy rejtélyes férfit talál láncra verve. Az így feltárt titok az egész családra hatással lesz.

 3. Mindig elhangzik, hogy ha mindenki leülne és értékeset írna, alkotna, milyen szép világ is lenne, teli lenne a wikipedia szócikkekkel, értékes kommentek születnének. Nem. Ez történik, és ez még a legjobb esetek egyike.

 4. Ja, helyette értékes posztok születnek, tele magyartalansággal, helyesírási hibákkal, tükör- és félrefordításokkal, igénytelenséggel, mert a szerzője még arra se veszi a fáradtságot, hogy legalább egyszer visszaolvassa, amit írt.

 5. Amúgy ami nekem nagyon érdekes, hogy amint lehet vért szívni, rögtön itt vagytok random kommentben. Mármint nem elég, hogy betöltitek az oldalt, de még a kommenteket is elolvassátok mindig. Tényleg dicséretes. Ezek szerint még számotokra is fontos amit csinálok, csak nem úgy, ahogy másoknak. És igen, a “csak a kommentekért jövök” dolog sem áll, hiszen ahhoz meg a posztok kellenek, kellettek, hogy legyen közönség-közösség, akikért hálás lehetek. Értékesnek mondjuk sosem hívnám az oldalt.

 6. Hát marha gyakran betöltöm az oldalt, a kommentjeim számáról nem is szólva… és ennek egyébként pont az igénytelenség az egyik fő oka, és itt most legkevésbé a helyesírásra gondolok.

 7. Magyarország egyik legjobb filmes oldalát adod nekünk. Sajnos az átlag magyar ember ilyen: cinikus, szőrszálhasogató troll, tele komplexusokkal. Velük ne törődj! Szerencsére sokan vannak az oldalon, akik a filmekért vannak itt és azért, ahogy csinálod.
  Hogy a poszthoz is szóljak valamit: az ilyen thrillerek mindig jöhetnek!

 8. haha, köszi, de nem hiszem ez lenne Mo legjobb filmes oldala, inkább a legnyugisabb clickbaitmentes sarokra törekszem.

 9. Utolagos hozzaszolas. Az elejetol kovetem az oldalt. Amiert ez toronymagasan kiemelkedik, az a velemenyeknek teret ado, megis intelligensen es igenyesen velemenyt formalo hozzaallas. Nem “megmondom a tutit”, nem “amit masok szeretnek az a tuti” hozzaallas, hanem bevallottan szubjektiv es stabil blog. Az, hogy kik miert jarnak ide, sajnos nehezen szurheto. Es a komplexusokkal messzemenokig egyetertve megemlitenem a gyavasagot is: akik a hetkoznapokban kussban vannak es nyelik amit nem kellene, azok itt es ehhez hasonlo feluleteken elengedik magukat. “Generacionkat nok neveltek” – hogy idezni is tudjak, szerintem ebben benne van minden.

 10. #10. Jigsaw

  Magam sem mondhattam volna szebben, maximálisan egyetértek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.