C19: Onward, The Lovebirds

A Disney a moviesanywhere-en “ma” elérhetővé teszi az Onwardot, és a Disney+-ra is felkerül április 3-án. Újabb moziban futó film, ami idő előtt kerül online a koronavírus miatt.

A Paramount pár napja levette a The Lovebirds premierjét a naptárból, és úgy tűnik nem is bíznak benne túlzottan, szóval eladták a Netflixnek. Pedig Kumail Nanjiani és Issa Rae a két főszereplője, és az előzetes… ja értem.

A Sonic the Hedgehog március 31-től lesz elérhető az kölcsönzőkben. Vagyis ugye alapítványi már van belőle, nem az a kérdés, hanem ez a hivatalos release lesz.

A Lionsgate pedig a mozikban futó I Still Believe-et teszi a netre március 27-én.

Úgy érzem kicsit gyorsan ellövik a puskaport, áprilisra nem sok mindent hagytak. Mondjuk most még több pénze van az embereknek, viszont áprilisban majd jobban unatkoznak, ha még mindig a social distancing lesz elvárás.

3 hozzászólás a “C19: Onward, The Lovebirds” bejegyzéshez

  1. Esetleg arról nincs valami hír/pletyi, hogy a koronavírusra miatt a Disney+ több országban való elérését előrébb hozná a stúdió?

  2. @vzsryl:

    Logikus lenne a sok otthon ülő ember miatt, de mint szakmabeli mondom, hogy az IT részlegek jelenleg úgy túl vannak hajtva legtöbb helyen, hogy egy ilyen tervváltozás életveszélyes lenne. Nem is beszélve arról, hogy már most is az internet hálózat maximuma környékén van járatva egy rakás helyen (nem az egész), még ha megoldják akkor is besülhetnek.

  3. plusz biztos a jogi háttér és szerződések lejárása miatt is késik, nem csak pár szerverről van szó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.