C19: csúszik a Wonder Woman 1984, az In the Heights és a Scoob

Nagyon úgy tűnik, hogy Hollywood kezd lemondani júniusról is (ami 2 hónapra van!), hiszen a június 5-re tervezett Wonder Woman 1984-et áttették augusztus 14-re.

Bizonyítani, hogy mi lesz amikor a többi nagy filmet visszateszik a naptárra: a Malignant című horror ugrik augusztus 14-ről.

Nem mellesleg egyelőre új időpont nélkül, de az In The Heights és a Scoob is lekerült a naptárról. Előbbi június 26-án jött volna, utóbbi még májusban, lehet eddig elfeledkeztek róla, ahogy mi is arról, hogy közeledik a premierje.

human
írta
2020. 03. 24. 21:16
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “C19: csúszik a Wonder Woman 1984, az In the Heights és a Scoob” bejegyzéshez

  1. @Gorlami:

    Légy erős alatt azt érted, hogy azt reméled nem halasztják el? Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy az lenne a jó döntés. Jelenleg a legtöbben nem úgy beszélnek a mostani helyzetről, mint ami pár hét múlva lefut, legalábbis senki éppeszüt, témához bármilyen szemszögből értőt nem hallottam még 2 hónapnál rövidebb tervekről beszélni, de volt nem kevés 3-6 hónapos is.

  2. Szerintem idénre ellehet felejteni a mozit, meg úgy kb mindent. Ennek a szarnak a lefutási ideje nem 2-3 hónap.

  3. Amerikában még csak most robbant be igazán. Valószínűleg a mozik nyitását követően, ha átnyálazták a mozis statisztikákat, amiket ha jóknak találnak, na akkor talán újraindítják a marketing kampányokat először is előzetesekkel és csak utána premierekkel.
    Szóval a Tenet-ből sem lesz semmi addig. Engem is érdekelne, de majd megnézzük ha nyugi lesz. Wonder Woman-t is bármikor tovább pakolják ha szükséges.

    Addig meg maradnak az előre hozott netes premierek és a sorozatok. Nem elfelejteni: pénteken Ozark 3. évad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.