A Sony feladta 2020-at, csúsztatja minden nagy filmjét

Kicsit korán lőttem el a felgyűlt c-19 híreket, a vírus miatt eltolt filmek listáját, mert a Sony egy hatalmasat jelentett be a Variety hír alapján.

  • A Ghostbusters: Afterlife idei nyárról jövő márciusra ment.
  • A Morbius idei nyárról 2021 márciusára szintén, két héttel a Ghostbusters utánra.
  • Az Uncharted forgatása ugye nem indulhatott el, egyelőre 2021 márciusáról 2021 októberére költözött.
  • A Peter Rabbit 2: The Runaway még érdekesebb, először ugye most húsvétról áttették augusztusra, viszont most az is ment 2021-re.
  • A Tom Hankses Grehoundot is levették a naptárról.

Ezek a nagyobb Sony filmek nagyjából, vagyis mind, elpakolták 2020-ról őket. Lemondtak az évről.

Várható, hogy a többiek is megteszik? Elég durva lenne.

human
írta
2020. 03. 31. 03:30
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “A Sony feladta 2020-at, csúsztatja minden nagy filmjét” bejegyzéshez

  1. Jelenleg azért elég széles skálán szórnak spekulációkat / prognózisokat / tippeket szakértők, van aki azt mondja pár hét múlva tetőzik, van aki azt mondja 6-8 hónap múlva se lesz olyan a gazdaság, mint volt (és ez a kettő egyszerre is lehet igaz). Közben se vakcina, se érdemi kezelési módszer nincs még, ergo akármi lehet. Üzletileg attól függ, hogy mennyi tartalék volt, mennyire hajlandóak kockáztatni, de jelenleg indokolt az óvatosság.

  2. “Ezek a nagyobb Sony filmek nagyjából, vagyis mind, elpakolták 2020-ról őket. Lemondtak az évről.”

    annyira nem, mert ott a Monster Hunter, Kevin Hart filmjét meg konkrétan előre hozták 2021-ről őszre, hogy még idén moziba kerülhessen. és lesznek még más premierek is – lehet, hogy a Greyhound is csak decemberre megy, mert Oscar. szóval nem mondtak le.

    igazából ez a lépés csak a 2021-et biztosítja, mert a leállások hatása abban mutatkozik meg, hogy nem készülnek el időben a 2021-re szánt premierek, így viszont lesz jövő évre is muníciójuk.

  3. Magyarán a Sony beküldte a két bukta filmjét a darálóba :D Hunter és a Hart film voltak a stúdió szerint feláldozható alkotások.

  4. Ez volt a logikus lépés.
    Úgy érzem, hogy most már hosszú távra erre kell berendezkednünk, mert ha túl is leszünk az aktuális járványon, bármikor jöhet egy hasonló, ami átírja az üzleti terveket éppúgy, mint a családi költségvetéseket. Arra számítok, hogy a filmstúdiók is takarékosabban fognak hozzáállni a nagy projektekhez.

  5. Én szinte 90%-ban biztos vagyok benne hogy idén már senki és sehol sem fog moziba menni, pláne Amerikában és Kínában. A többi részleg meg igazából tökmindegy amúgy is hiszen ez a két ország hozza a legtöbb bevételt. Ezt az évet el fogja minden cég engedni ez tuti. A Disney pl már a fizetéseket csökkenti. Egyébként ők vannak a legnagyobb pácban most, nem mintha sajnálnám őket, mert ugye megvették a FOX-ot és emiatt elég durván mínuszban vannak és hát hiába gondolkodnak azon hogy kiadják digitálisan a filmjeiket mert digitálisan nem fognak milliárdokat keresni de még fele annyit sem. A parkjai meg ugye mind zárva vannak ergo nem maradt semmijük. A többi cég ezt simán túlélheti vagyis simábban de a Disney hatalmasat fog bukni ezzel a vírussal.

    Erre mondják vajon, hogy karma?

    Amúgy érdekes abba is belegondolni hogy 90 év után először fog elmaradni az Oscar is, mert az fix hogy nem lesz jövőre hiszen nem lesz film aminek adhatnak díjakat. És nyilván a többi díjátadó is elmarad majd. Talán a sorozatok azok amiknek van esélye még.

  6. én azon gondolkodtam, hogy jó eséllyel lesz 1-2-3 hónap amikor nem lesznek új filmek sorozatok, így nagyobb eséllyel lehet majd játszatni a mozikba majd a már meglévő filmeket

  7. Nem feltétlenül rossz gondolat.
    Még ha fel is oldják a korlátozásokat világszerte 1-2 hónapon belül, az emberek jelentős része akkor se a moziba fog elsőnek rohanni.
    Sokaknak se munkája, se pénze nem maradt.
    Mire a dolgok gatyába rázódnak minden szinten az leghamarabb október-november és ez is igen pozitív becslés, feltételezve, hogy mondjuk júniusra eltűnik a járvány…

  8. Ami megint elég valószínűtlen, főleg hogy pl az USA-ban most robban csak be igazán…

  9. Igen, meg az a legújjab hír, hogy az amerikaiak attól tartanak ősszel újra felerősödhet a vírus.

  10. “annyira nem, mert ott a Monster Hunter, Kevin Hart filmjét meg konkrétan előre hozták 2021-ről őszre, hogy még idén moziba kerülhessen. és lesznek még más premierek is – lehet, hogy a Greyhound is csak decemberre megy, mert Oscar. szóval nem mondtak le.

    igazából ez a lépés csak a 2021-et biztosítja, mert a leállások hatása abban mutatkozik meg, hogy nem készülnek el időben a 2021-re szánt premierek, így viszont lesz jövő évre is muníciójuk.”

    abban igazad van, hogy 2021-et biztosítja, de ne mondd már, hogy az új Resident Evil szintre várt Monster Hunter és a Kevin Hart film egy Morbius vagy Ghostbusters szint. Tudom, hogy a női GB hogy hozott, de itt már most jobb volt a hype, tuti magasabbra várják. A Greyhound esetleg decemberben meg érdekes döntés lenne (de egyelőre levették, nem látom hogy lenne új dátum), anyagilag gondolom 2021 első negyedévbe számítana, de nyilván nem ez van a posztban teljesen szóval bele lehet kötni, viszont tényleg az oscar lehetne a cél, ha kevesebb film jön több esélye van egy Tom Hankses cuccnak.

  11. José: biztosan hullámai lesznek az oltásig, viszont egyre kisebbek, hiszen egyre többen esnek át rajta, amikkel majd már elbír az egészségügy. ugye most azért vagyunk otthon, hogy a térdre rogyott túlterhelt egészségügy miatt ne haljanak meg többször annyian, mintha zavartalanul folytatódna az élet.

  12. Uhh, most mikről is maradtam le. Várjunk csak, semmi érdekesről…

    Pár hónap alatt csak le fog futni ez a járvány (igaz őszire mondanak egy második hullámot is), de amikor az emberek kiszabadulnak a fogságból rohanni fognak mindenhova: éttermek, szórakozóhelyek, mozik, akkora forgalmuk lesz, mint még soha. Nem mondom, hogy kárpótólja majd az elmaradt hónapokat, de hogy óriási forgalmuk lesz, az 100%.
    Főleg téli hónapokat nyugodtan tele lehet pakolni filmekkel.

  13. Anthonz: “de amikor az emberek kiszabadulnak a fogságból rohanni fognak mindenhova“

    Erre semmi biztosíték nincs. Ugyanolyan spekuláció, mint az, hogy senki nem fog egész évben már mozizni. Nem lehet igazából megjósolni semmit, ugyanúgy, ahogy a vírus véget sem. Legtöbb amit tehetünk, az az, hogy kivárunk – a helyzet bagatellizalasa ugyanolyan karos mint a pánik.

  14. Vicces lenne, ha a 2021-es Oscar legnagyobb esélyesei a Bad Boys II és az Invisible Man volna :)

  15. Anthonz says:
    de amikor az emberek kiszabadulnak a fogságból rohanni fognak mindenhova: éttermek, szórakozóhelyek, mozik, akkora forgalmuk lesz, mint még soha.

    vagy a gazdasági válság miatt választani kell, hogy kenyér vagy tej és nem lesz pénz éttermezni meg mozizni.

  16. Én abban bízom, hogy max egy hónap és újraindul minden.ho
    Kíváncsi vagyok a svéd példára,ahol semmit sem tesznek a vírus ellen.

    Jobb lenne áttérni/ jobb lett volna azzal kezdeni, hogy az időseket és a krónikus betegeket elkülöníteni és ellátni. Szerintem jobban járt volna Európa. Így, hogy majdnem a teljes gazdaság leáll.Lehet, hogy milliók veszítik majd el az állásukat?!

  17. Gazdasági válság, gazdasági válság.

    Egy csomó vállalkozásnak most lendül fel többszörösére a forgalma, nem veszít az egész világ. És ahogy a tőzsdékkel is történt, a járvány lejárta után lesz egy óriási fellendülés.
    Ja, és egy csomó ember most pl. sok pénzt spórol, mert otthon ül, otthonról dolgozik, és alig költ valamit.

  18. Walker:
    Még nagyon messze van és ne felejtsük el, hogy a Golden Globe szabályokat már módosították. Feltételezem ha a helyzet nem javulna őszig akkor az Oscarra szánt filmeket se lenne kötelező moziba küldeni. De bízzunk benne hogy nyár elejére legalább addig eljutunk, hogy kinyithassanak a mozik és majd lassan csordogálhatnak a premierek.

  19. érdekes lenne, hogy a Morbius ami már sokkal inkább kész lehetett, költözik, de a Venom 2 maradna, de láttam én is az updatet, hogy az elvileg egyelőre október.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.