7 hozzászólás a “Bruce túléli az éjszakát” bejegyzéshez

 1. “nem a legrosszabb Zs filmeket idézi.” ugye csak viccelsz, ez a poszter egyszerűen borzasztó – mondjuk pont beleillik a végtelen mennyiségű ZS-kategóriás Willis-filmek posztereinek sorába.

 2. mindig amikor ránézek egy bruce willis plakira vagy bármire. Mindig és mindig az ötödik elem jut eszembe ahol zseniálisan brillirozott és ott szerettem meg végképp és lettem full Willis fan. Nah de ez az ember hogy a jóisten tökébe volt képes a nimbuszát ennyire alávágni:/ Értem én hogy neki ezek a szerepek 2-3 nap munkával le van tudva. Hisz nem kell szinészi játék, egykaptafa faék szövegek. De nincs benne semmi szinészi tartás hogy válogasson vagy valami. Full csalódás:/

 3. @Venom: Biztos vagyok benne, hogy az eredeti poszt karakterei mögött ott égnek az irónia finom lángjai. :D

 4. Állítólag 1 milla USD-ben a napi bére.
  Van az a pénz,amiért korpás a haj… ;-)

 5. nem állítólag, jó rég tudni, bár a sok szar után lehet lejjebb kellett vinnie

 6. Az a baj, hogy Hollywoodban alig vannak jó szerepek a 60+ korosztálynak, és ez az akciófilm sztárokra különösen igaz.

  Nem lehet mindenki Meryl Streep vagy Daniel Day Lewis, szóval én megértem ha a csendes visszavonulás helyett ilyen jól fizető középszerekkel tölti a nyugdíjas éveit.

 7. (kritka nemsokára, de szerintem a Motherless Brooklynban, még ha nem is nagy a szerepe, tök jó, és azt nem szarta telibe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.