C19: Gru, Sing 2, Wicked, Top Gun: Maverick, The Tomorrow War, A Quiet Place Part II, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Még nem látszik tisztán, hogy a stúdiók mit gondolnak a járvány végének, de ha jól látom, akkor nyár végéreőszre-télre és persze 2021-re koncentrálva elkezdték rendezni a naptárakat, hogy idővel gondolom mindenki reagálhasson. Mondjuk a 2021-re tervezett filmek jó része még nem is forog ugye, szóval azoknak mindenképp új idő fog kelleni, így várható, hogy gond nélkül átmennek 2022-re azok, akiknek a már bejelentett 2021-es időpontjára betesznek valami ideit.

A sok kertelés után lássuk a frissebb híreket

  • A Minions: The Rise of Gru 2021 július 2-re ment, így 1 évet csúszik majd.
  • A Sing az előbbi júniusról átment 2021 december 22-re.
  • A Wicked pedig lekerült a 2021 ünnepeire tervezett időpontjáról.
  • A Top Gun: Maverick pedig az idei nyárról 2020 december 23-ra megy.
  • Az előbbi időpontban a The Tomorrow War lett volna Chris Pratt-tel, de az levették persze.
  • Szerencsére A Quiet Place Part II 2020 szeptember 4-re került, kb. fél évet csúszva így.
  • Érdekes, hogy mit kockáztatnak a The SpongeBob Movie: Sponge on the Run filmmel, hiszen azt mostani májusról csak július 31-re tették.

Nyilván ha nem cseng le a vírus és a social distancing júliusra, akkor rip azoknak, akiket oda tettek. Mintha többen arra terveznének, hogy a nagy otthonmaradás után elkapják az első hullámot, de ehhez az is kell, hogy legyen hol reklámozni ezeket a filmet. És nem ilyen kis blogokról van szó, hanem “átlag nép” eléréséről.

Ha tényleg enyhülnek addigra a megszorítások, akkor úgy néz ki, hogy nyártól kezdve már forgalmaznak is majd új, érdekes blockbusteerket. Ugye a Wonder Woman 1984 is augusztusra lett téve, és pár júniusi-júliusi filmet nem mozgattak el eddig, pl. : Soul, Candyman, Soul, Free Guy, Tenet, Jungle Cruise.

human
írta
2020. 04. 03. 03:57
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “C19: Gru, Sing 2, Wicked, Top Gun: Maverick, The Tomorrow War, A Quiet Place Part II, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.