Tényleg volt segglyukas verzió a Catsből

Amikor az ember azt hinné, hogy a Cats “butthole cut” csak egy internetes meme, akkor kiderül, hogy a rendező Tom Hoopernek fogalma sem volt mennyi munka egy animációs film, és a vízióját nem is tudta teljesen átadni a VFX-eseknek. A munka már a felénél járt, amikor valaki kiszúrta, hogy segglyukak vannak a levesben, izé, vásznon.

There was nobody that said, ‘We want buttholes.’ It was one of those things that just happened and slipped through.

És utána nem is két perc volt eltüntetni azokat.

A teljes cikk amúgy belemegy abba is, hogy milyen szar VFX-en dolgozni Hollywood számára. 80-90 munkaórás hetek, bedőlő cégek.

human
írta
2020. 04. 07. 18:28
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Tényleg volt segglyukas verzió a Catsből” bejegyzéshez

 1. jó ég, nevettem ezen. remélem vannak képek a teljes cikkben. bár mindegy, így is úgyis felkutatom, most vérszemet kaptam

 2. he’d say things like, “What’s this garbage?” and “I don’t understand— where’s the fur?” beszarás. kár, hogy nem szivárgott ki :( még(?)

 3. “80-90 munkaórás hetek, bedőlő cégek.”

  Haverom jart az egyik grafikai studioban, mikor a Titanicon dolgoztak. Volt, hogy 2 hetig haza sem mentek a sracok, mindenki bent aludt a munkaallomasanal.

 4. Furcsa számomra, hogy ennyire labilis a vfx szakma. Az igény óriási, a legtöbb nyugati filmben és sorozatban használják, óriási pénzeket költenek rá a stúdiók és mégis épp hogy csak fent tud maradni az átlag, de lehet a “fennmaradással” túlzok. Nyilván az ILM, Weta kategória nincs veszélyben. Furcsa ez. (eléggé hasonlít a játékiparra, ahol az Irrational Games, Pandemic, Lionhead Studios, Visceral Games csődbe ment/bezárásra jutott – és a munkaórák is hasonlóak egy hétre lebontva)

 5. istenem, szegény lionhead :( már bocsánat az offért.
  de amúgy tényleg gáz, nincs ott valami vfx szakszervezet, ami rácsapna a stúdiók kezére? vagy ők nem hallottak még a sztrájkról?

 6. Nincs vfx szakszervezet. Egy olyan szakmaban, ami eleg vonzo ahhoz, hogy a lelkes es frissen vegzett ifjusagot ingyen dolgoztassak (internship neven), ott nem is lesz. Ismerosom dolgozott – napi 16 orakat – ezen a remekmuvon, tenyleg nem rajtuk mult, hogy ugy nezett ki, ahogy.

 7. Lehet, a kávé hiánya okozza, de ezt most nem értem. Ott ugrabugráltak a színészek zöldben, zöld háttér előtt, majd a vfx-eseknek odaadták a nyers anyagot, hogy na, akkor most rajzoljátok őket macska-emberré. Erre azok megcsinálják, és rajzolnak rájuk segglukat, de mellbimbót nem? Valakitől csak jött az ötlet, hogy legyen seggluk.

 8. A segglyukat valaki valamikor elfogadta valoszinuleg, de egesz mas egy T-pozban forgo karakteren latni (ott gondolom eltakarta a farka), mint mindenfele pozokban meg tanc kozben. Elfogadtak egyszer, aztan rajottek, hogy rossz otlet volt, de mar nem lehetett mindent ujrarenderelni es ujraszimulalni. Szerencsetlen juniorok kifestettek.
  Ez tortenik akkor, mikor nem tudja a kliens, hogy mit csinal.

 9. Ettől már csak egy lépés lett volna, amikor valamelyik szereplő egy ponton felemeli a lábát, és elkezdi kinyalni a saját seggét -ha már van neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.