Több film várható a Disney+-ra, az Artemis Fowl csak az első bejelentés volt

Bob Iger azt mondja, hogy több film kapcsán is úgy döntöttek, hogy a Disney +-ra kerülnek majd fel. Konkrét címeket még nem árultak el, ugye a nemrég bejelentett Artemis Fowlon kívül, de azért azt kiemelte, hogy a Black Widow és a Mulan mindeképp mozikba kerül.

A lehetséges “áldozatok”, akik végül nem jutnak el a nagyvászonig: The New Mutants, SoulThe One and Only Ivan, Everybody’s Talking About Jamie, Raya And The Last Dragon.

Ezek közül a Soul érdekes, lehet az Onward iszonyat jól hozott online? Ugye az egyike volt azoknak, amik alig mentek moziban amikor jött a kijárás korlátozása, és így előbb került online felületekre. A New Mutantsnál pedig szerintem a Huluról lehet szó inkább, nem a Disney+-ról.

There are some we’ve decided to put on Disney+. We already announced one, ‘Artemis Fowl,’ that would have been released in theaters. Others we’ve simply delayed. In some cases we’ve moved things onto Disney+ faster than we would have. ‘Frozen 2’ was one of them, but ‘Onward’ would be the biggest example. It was in theaters when this happened. We moved to a pay-per-view period for a couple of weeks where people could buy it and own it. And then we ended up putting it on Disney+.

In terms of movies going ahead after Artemis, there may be a few more that we end up putting directly onto Disney+, but for the most part a lot of the big tentpole Disney films, we’ll simply wait for slots. In some cases we’ve announced new ones already, but later on in the calendar.

Bob Iger
human
írta
2020. 04. 08. 18:44
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Több film várható a Disney+-ra, az Artemis Fowl csak az első bejelentés volt” bejegyzéshez

  1. Mindenki az új mutánsokat erőlteti, engem valahogy teljesen hidegen hagy. Bezzeg az Antlers-ről senki sem beszél amikor az év egyik legjobb horrorja lehet. Simán a legvárósabb filmek között volt nálam amíg be nem ütött a szar és részemről kurvára vágyom rá hogy feltegyék a netre mert nincs kedvem még legalább fél évet várni a mozipremierre :).

  2. Jót szóltál. Antlers nekem is az év egyik legjobban várt filmje. Remélem hamarosan feltolják netre, mert moziba ki tudja mikor mehetünk újra.

  3. Ha jól tudom az Onward iTunes-on hetekig vezette a listát.
    Egyébként engem meglepne ha komolyabb film felkerülne de ha fel is kerülnek nem zárja ki hogy nem küldik be majd moziba is őket. Legalábbis szerintem ez lenne a logikus mert nyilván a “komolyabb” filmekre elmennének úgyis.

  4. Szerintem a Soul nem fogja elkerülni a mozikat.
    Hasonló élmény lesz, mint az Agymanók.

  5. Én úgy tudom a New Mutantsre a Dark Phoenixszel együtt szerződést kötött az HBO, hogy náluk lehet először. Ha ez így van, akkor marad a mozis premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.