David Ayer őszintén a lényegre tér

Nemrég ugye Zack Snyder csinált egy netes élő kommentálást a Batman v Supramanhez, a minap Waititi a Thor: Ragna röghöz, és ennek kapcsán megkérdezték a Suicide Squad (röviden: SS) rendezőjét, hogy beállna-e a sorba a filmjével. A válasza? Soha többet nem kapna munkát.

6 hozzászólás a “David Ayer őszintén a lényegre tér” bejegyzéshez

  1. Azért ez egy érdekes válasz vagy lehet csak én szűröm le azt ebből hogy a Warnert anyázná végig. :D De hogy őszinte legyek nem hiszem hogy a Warner a hibás a film minőségét illetően. Legalábbis nem teljesen.

    Snyder esete a tökéletes példa erre. Ott látszott hogy mennyire nyúlt bele a Warner de azért még a BvS is egy korrekt közepesre sikerült. Mármint a RENDEZŐI változat! A SS-ról ezt aligha lehet elmondani. Volt egy nagyon jó karakter bemutatójuk Harley személyében meg volt még 1-2 jó jelenet meg jók voltak a zenék, bár utóbbihoz neki semmi köze de mást nem igazán tudnék mondani.

  2. És ezzel gyakorlatilag ugyanúgy értjük a véleményét, akkor meg már miért ne csinálná meg? :) Egyébként ahol James Gunn a botránya után megkapja a SS2-t, és vissza a GotG3-at, ott nem hiszem, hogy egy egyébként egész jó pedigrevel bíró rendezőnek bármi baja eshet. Max franchise filmet nem kapna egy ideig, de ha jól megmondja a magáét még az is lehet, hogy csakazértis berántanák egy MCU filmre :)

  3. ThomassLord: szerintem kevered a dolgokat, mert Gunn-nak PR botránya volt, de a szakmát sosem sarazta. Ha Ayer a szakmát oltaná le, a producereket, a vágókat, esetleg Will-t, hogy túltolta a karakterét mert szupersztár, pedig Ayer kevesebbet tervezett, akkor utána kevesebben akarnának vele dolgozni, mert ki akar problémázó rendezővel közös projektben lenni?

    az meg hogy ugyanúgy értjük, meg hogy megnevezi a szerinte problémás dolgokat konkrétan, az szerintem nem ugyanaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.