Waititi letöri a Thor rajongókat?

Konkrétan ezt mondta Waititi a következő Thor-filmről, a Love and Thunderről:

It makes ‘Ragnarok’ seem like a really run of the mill, very safe film… this new film feels like we asked a bunch of 10 year olds what should be in a movie and just said yes to everything.

Odáig jól hangzik, hogy az új Thor filmhez képest a Ragnarök egy biztonsági játéknak tűnik majd. Viszont ha tényleg olyan lesz, mintha 10 évesek ötleteivel lenne tele, az már lehet nem annyira klappol majd. De persze bízunk Waititiben azért, főleg azok, akiknek még a Jojo Rabbit is tetszett.

Nem mellesleg kaptunk pár artworkot is a Love and Tunderből:

human
írta
2020. 04. 11. 02:54
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Waititi letöri a Thor rajongókat?” bejegyzéshez

 1. Jöjjön csak, várom! Hiányozni fog Loki belőle egy picit, mégha repetitív is volt a karakter tárháza.

 2. Nem hiszem, hogy Loki ne lenne benne, nem merik meglépni, Thor film nincs Loki nélkül.

 3. “Loki halott. Felejtsétek már el.”

  Valóban? Láttad te az Endgame-et? Meg végül is most készül vele egy sorozat is, nem? :D

  Egyébként engem nem érdekel ez a film. Bírom Waititi-t de a Ragnarok majdnem akkora trash volt mint a Vasember 2-3, konkrétan az emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek nyilvánítanám. Nem csak a karaktert de a mi, Thor rajongók szemét is megerőszakolta. Akit érdekel milyen is Thor az olvassa el a legújabb képregény sorozatát, na az Thor, ez csak egy kigyúrt bohóckodó majom.

 4. blurayfan: épp lesz egy sorozata, mert az Endgameben csinál csínjával lehet még a halált is kijátssza.

 5. De hisz a ragnarök is pont olyan volt,mintha minden 10 éves ötletére igent mondtak volna. Az a film nyíltan egy Thor film-paródia, kb horrorra akadva szintű poénokkal. Akkor mi lehet ebben a filmben, te jó ég.

 6. Sracok, ugye Marvel filmekrol/kepregenyekrol beszelunk, ugye? Amik nagy resze epp olyan, mintha 10 evesek otleteibol allna :D

 7. Nekem nagyon tetszett a Ragnarök, Loki nem hiszem hogy lesz a Thor 4-ben, van mivel megtölteni a filmet ìgy is, bár kitudja, én nem bánnám.

 8. Emberek. 1 a ragnarök is baromi jó volt, nem 10 évesek poénjaival. 2. Loki benne lesz ha csak egy kicsit is de Loki benne lesz, nézzétek meg a színészeket akik játsszák a Thor 4-et és benne van Tom (Loki).

 9. Szerintem már a Ragnarököt is túlpoénkodták (ettől függetlenül tetszett)
  A Thor-filmekben egész addig nem a poénoké volt a főszerep, szerintem nem kéne ezt is abba az irányba elvinni, de hát már ez van

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.