Feltűnik Paul Atreides

A Denis Villeneuve által rendezett Dune feldolgozásban ugye Timothée Chalamet alakítja Pault. Ez most lehet csak a könyv vagy korábbi film ismerőinek mond sokat, de nem baj. Holnap további dolgok érkeznek (a kép alapján teaser?), ami szerintem arra is utal, hogy az őszi-téli premieridőpontot nem engedték el.

human
írta
2020. 04. 13. 15:40
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Feltűnik Paul Atreides” bejegyzéshez

 1. Épp most olvastam ki az első könyvet. Részemről iszonyat várós.
  A Lynch féle verziótól a mai napig kiráz a hideg, de nagyon bízom Villeneuve-ben.

 2. Szép, hangulatos kép, kb. így képzeltem el a Caladan-t, gondolom ez vagy a film eleje, vagy valami röpke visszaemlékezés.

 3. Aki nagyon várja annak már ez is sok időkülönbség :D A film a könyv első felét dolgozza fel, a leírás alapján ez már a “költözködés” az Arrakisra.

 4. El nem tudom mondani mennyire várom ezt a filmet. A könyvet nagyon imádom, és a lehető legalkalmasabb embert találták meg a film elkészítésére (illetve nem megtalálták mert ő maga kardoskodott hogy megcsinálhassa de mindegy). Ha ebből sem lesz idén semmi, nagyon szomorú leszek.

 5. Ahogy nézem anno a kecsapban még nem tudtam a választ. Szóval azért lett decemberre pakolva mert a karácsonyi mozizóktól remélik, hogy nem kerül a Blade Runner 2049 sorsára. Magyarán abban bíznak így nem lesz veszteséges. Én mondjuk biztos várnék a teaserrel. Nem érne rá júniusban felcsigázni a népet?

 6. Nagyon Villeneuve-hangulatot áraszt ez a kép, imádom.

  Bizakodásra ad okot, hogy most nekiállnak a marketingnek, mert akkor talán tényleg marad a karácsonyi dátum… Habár Top Gun meg hasonlók mellett nem tudom, mennyi esélye van a kasszáknál. Fontos lenne, hogy jól hozzon, mert még a végén itt lesz megfilmesítve a könyv fele szépen, ahogy kell, aztán nem folytatódik.

 7. Extrém várós.Nekem is újra el kellene kezdenem a könyvet, anno nagy élmény volt. Még a régi film is klasszikus valahol, nem is szólva a játékokról.

 8. Várom mert a 84-es verzió nagy csalódás volt. Sztem mar 84-ben is gagyinak számított. Idegenek kinézete, grafika, jelmezek, maszkok meg kb. minden. Mai szemmel nezhetetlen pedig sok 70-es 80-as sci-fi mai szemmel is simán élvezhető de ez nagyon nem. Még a Logan futasaval vagyok így, szívesen látnék abból is egy új verziót.

 9. Bárcsak kék lenne a ruhája, de biztos a Dune 1-2 játékok miatt képzelem olyan színűnek az Atreideseket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.