Átnevezték a Fonzot, és immáron Capone a címe. Teaser is van!

Ugye a Tom Hardy főszereplésével készült Al Capone filmről van szó, ami a gengszter utolsó éveit eleveníti fel, amikor már teljesen elborult az elméje, lenullázódott az emlékezete elvileg. És közben sokan azt gyanították, hogy van még elrejtve pénze, erre pályáztak. Legalábbis a trailerből (lecserélve a jobb változatra) ilyesmi jön le.

Amúgy Josh Trank rendezte, akinek ez lehetett volna a visszatérése a Fantastic Four reboot után, de mint kiderült, végül valószínűleg VOD-re, videóra megy csak a film, hiába van tele ismert arccal. Hmhmhm.

A korábban kiszivárgott:

Backup:

human
írta
2020. 04. 16. 03:34
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Átnevezték a Fonzot, és immáron Capone a címe. Teaser is van!” bejegyzéshez

  1. Bírom Tom Hardy-t, de miért nem lehetett valami öreg színészt castingolni a szerepre? Ezek az öregítős fiatalítós szerepek annyira kilógnak…

  2. Bigtatanka: Al Capone olyan 45 éves lehet, amikor ez a történet játszódik, Hardy meg most 42. Szóval csak pár év különbség van köztük.
    A film amúgy elég meh, legalábbis a trailer alapján.

  3. Eleve a rendező előző filmjei nem valami biztatóak. Látszik hogy a két név Hardy és Capone amire alapoznak. Totál középszer mellékszereplői gárda. A trailer alapján ilyen kihagyott ziccer kategóriának néz ki így elsőre. Egy biztos Hardy-n nem fog múlni semmi.

  4. A smink katasztrófa, leginkább azért, mert hiaba a “sok”(?) munka, sehogy se tudom belelátni Caponét. Egyetlen hasonlóság a húsos ajak, de ennyi. Azt elhiszem, hogy el tudja játszani, de ha már mindenáron ő kell, csináltak volna olyat, mint a Hopkins-Hitchcock maszk, vagy valami hasonlót. Tudom, nem az a lényeg hogy egy az egyben ő legyen, de életrajzi filmeknél számomra sokat dob az alkati, megjelenésbeli hasonlóság. Stephen Graham is jobban passzolt.

  5. A cimcsere szerintem jot tesz neki. A Fonz eleve hogy jon Al Capone-hez? Amerikaiaknak a Fonzrol egy hires sorozatkarakter jut eszebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.