Abszurd humor a köbön a Peta-tól

Írtak Taika Waititinek, hogy az Endgame-ben látott Thor miképp térhetne vissza a filmekben a régi izmus testéhez: ha átmenne vegánba. WTF.

Ha egyáltalán ugye visszamegy.

Dear Taika,

We understand that you have a bit of a weight problem on your hands, and PETA is here to help. As we all remember, Thor packed on a few pounds in Avengers: Endgame, so the question consuming Marvel fans across the Nine Realms is how our favorite thunder god will return to his Ragnarockin’ bod in your upcoming film, Thor: Love and Thunder. We suggest taking a page from Chris Hemsworth’s own playbook and exploring what would happen if Thor tried going vegan.

According to his personal trainer, Hemsworth went vegan while filming the original Thor and Avengers films, developing a particular taste for beans and veggie burgers. Perhaps if Thor took the Bifrost Bridge to our world, he might get inspired by plant-based Avengers, Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) and Natalie Portman (Jane Foster) and that battle armor would start fitting a little more comfortably.

If Thor is serious about protecting the Earth, going vegan makes a lot of sense—axing animal products from his diet could save more than 1,000 gallons of water, 20 pounds of carbon dioxide emissions, and 30 square feet of forest each day as well as the lives of nearly 200 animals a year! By having Thor go vegan, you could easily explain his restored physique while hammering home the benefits of a plant-based diet.

Just some food for thought …

Best regards,
Lewis Crary
Assistant Manager, Animals in Film & Television
PETA

human
írta
2020. 04. 20. 19:44
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Abszurd humor a köbön a Peta-tól” bejegyzéshez

 1. Sajnos egyik rohadék sem a marketingesen spórol.. remélem, hogy ezek a levelek egyenesen a spam mappába kerülnek az illetékeseknél.

 2. Hatalmas facepalm…

  Már hogy a picsába lenne szétgyúrt teste csak nővénnyel??? Vagy szedje hozzá a mesterséges szarokat? Az egészségesebb, mint mondjuk az állati fehérje? pff…

  Miért kell, hogy egy film mindenképpen valami politikai, világnézeti oldalt propagáljon?? Miért nem lehet, hogy csak simán szórakoztasson?

 3. Hosszú életem során csupán 5 olyan személlyel találkoztam akik bevallottan “vegák” voltak. Hatalmas szerencsémre egyik sem volt akkora suttyó, hogy megakarjon téríteni, sőt kimondotta intelligens és szerethetők voltak (ki a maga módján). Viszont egyik sem nézett ki úgy, mint egy “hollywood-i félisten”. A férfiaknál pedig rendszerint befigyelt a lógó pocak (mint Thor-nál).

  Szerintem a vegetarianizmus egy rendben lévő dolog, addig amíg nem olyan köpönyegforgató állatgyilkosok propagálják, mint a Peta.

  Just my two cent.

 4. azért van növényi protein is, és a lógó pocak egyáltalán nem vega-hús miatt van, hiszen Rich Roll is vega, aztán ultrarunner alig valami kis zsírral a testén.

 5. Egy ultrafutónál persze, hogy nem lesz pocak

  Amúgy meg hahaha, Hemsworth-szel pedáloznak, azt persze nem megemlítve, hogy előtte nem a vegán diétával pakolta fel az izmokat:

  “It’s worth noting that Hemsworth adopted an all-vegan diet when filming “Thor: Ragnarok” and “Avengers: Infinity Wars.” Before the shoot(s), however, he was loading up on lean and healthy proteins like chicken breast and fish, along with copious servings of veggies, brown rice, sweet potatoes, and more.”

 6. A YesTheory youtube csatornan az egyik arc, Matt nyom egyszer 30 nap vegan eletmodot es ott rendszeresen talalkozik egy fazonnal aki azzal lett hires hogh vegan testepito.
  Hust hussal tipus vagyok, csak gondoltam beleokoskodok hogy, bar nem olyan egyszeru, de vegan modon is ki lehet magad gyurni

 7. @repeater aka Zsírfeka, a karakterről beszél a PETA, nem a színészről.

  @I am GC, ajánlom figyelmedbe a több száz videót, cikket ami szétszedi azt a propaganda filmet.

 8. Talán én régimódi vagyok nem tudom, de az baj, ha nem megyek szembe a természettel? Például a mindenevő fogazathoz mérten mindent eszek, férfinak születtem ezért nőt választok párnak, nem kólázom fel a bort, sör után böfögök és nem támadom meg a medvét, mert a medve az megöl…… Miért kell beletúrni folyton abba, amit a természet elrendelt évmilliókkal ezelőtt? Egyébként egy dietetikus ismerősöm mondta, hogy egy táplálék alapos vizsgálata az nagyjából 3-4 generációs fogyasztás után végezhető el minden kétséget kizáróan,mivel egy egészségesnek hitt étel is okozhat génmódosulásokat, gén és enzimtermelődési hibákat,amik a büdö életben nem derülnek ki egy 6 hónapos teszttel.
  A vegan életmódot is csak úgy lehetne objektíven vizsgálni, ha lagalább 3-4 vegan generációra gyakorolt hatását vizsgálnák. Azaz találni egy családot, ahol a déd és nagyszülők is veganok voltak – az lenne legközelebb a valósághoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.