Alakul a The Saint rebootja is

Ugye a regények ezer éve voltak Simon Templarról, még a két világháború között indultak. Aztán Roger Moore-ral volt egy tévésorozat is a 60-as években. És már egy film is akadt Val Kilmer főszereplésével. Szerintem borzasztó adaptálása volt a karakternek, legalábbis a könyvekhez képest. Az eredeti sorozatot nem láttam soha.

Egy mestertolvajról szól, aki a csapatával udvariasan bűnözget. Az új filmet  Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie) írja és elvileg Dexter Fletcher (Rocketman) rendezi, de főszereplőnek  Chris Pine-nal tárgyalnak épp.

human
írta
2020. 04. 22. 02:56
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Alakul a The Saint rebootja is” bejegyzéshez

 1. A Moore-os sorozatot gyerekként nagyon szerettem, akárcsak a “Minden lében két kanál” alap volt hétvégente. A regényt nem ismerem, sejtem mindenesetre lehetne ezt jobban is adaptálni mint a Kilmer féle film, ami amúgy nem volt szörnyen rossz, csak nekem, aki a sorozatot nagyon szerette, hát mintha valami teljesen mást nézett volna. Volt egyébként egy próbálkozás a sorozat felélesztésére is “Az Angyal visszatér” címmel. Az fogalmam sincs milyen lehetett.

 2. Szerintem Kilmer Angyala teljesen korrekt film volt akkoriban. Nem a durva erőszakra mentek rá, hanem a maszkokra, és álruhákra.
  Nekem tetszett az a film.

  Chris Pine tökéletes lenne Simon Templar szerepére. Remélem elvállalja. A rendező is jó.

  Ez egy biztató projekt.

 3. Az eredeti Angyal sorozat, és különösen a Minden lében két kanál nekem is nagy kedvenceim. Minden epizódot láttam, és pár évente újra nézem őket. Az sem zavar, hogy az Angyal nagy része még fekete-fehér volt. :)
  Chris Pine szerintem is tökéletesen el tud játszani egy Roger Moore-hoz hasonló, kifinomult karaktert. Ezt a választást csak üdvözölni tudom, de leginkább az írón fog múlni, hogy valójában milyen is lesz a film.
  Val Kilmer alakítása köszönőviszonyban sem volt az eredetivel, de azért a folyamatos átváltozásai jópofák voltak, és feldobták a filmet. Moziban láttam, és lehet, hogy a nosztalgia is közrejátszik benne, de nem találtam olyan rossznak. :)

 4. ,,Az Angyal! Magyar hangja Láng József!” — Még mindig ittvan a fülemben a reklámhang. :D

 5. Szerintem sem volt olyan gáz a Kilmeres film realistább megközelítése volt a karakternek mint a sorozat.

  Amúgy Pinenak biztos jól állna a szerep. Meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.