Chris Hemsworth késpárbajban

Pénteken jön az Extraction, nézhetünk egy új blockbustert a Netflixnek hála, és lesz benne egy vágatlan hatású akciójelenet. Na ebből mutatnak egy részt!

human
írta
2020. 04. 22. 19:37
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Chris Hemsworth késpárbajban” bejegyzéshez

  1. hehe vágatlan hatású akciójelenet :D az első másodpercben egy zsé kategóriás vágás amikor a kaszkadőr leesik, aztán a főszereplő áll fel, utána a késes dolog egy Bud Spancer film szint, az erdős jelenet is szét van vágva teljesen.

  2. a klip nyilván jobban meg van vágva (ahogy szokták), hogy ne 4 perces legyen, szerintem a leesnek után lassan állnak fel, amit kivettek az elején (a logó utáni pedig egy másik részlet, az már nem a one take jelenetből van). Csak arra utaltam, hogy vagy egy 20 perces one take hatás lesz benne. Holnap minden kiderül.

  3. Human: Több helyen írtad, hogy a Netflix komolyan veszi a magyar piacot. Szerintem nem annyira, mert ha valóban komolyan venné, akkor több, a kínálatában megtalálható régebbi filmnek megvette volna a magyar szinkronját is. Így most hiába van Netflix accountomm, a régebbi filmeket inkább DVD-ről vagy alapítványi megoldásban nézem meg. Ennek részemről az az oka, hogy sokszor csak valami más tevékenység mellett (mosogatás, főzés stb.) van időm filmet nézni, amihez nem alkalmas a feliratos változat. Szóval szerintem annyira nem vesz komolyan egy alapvetően minőségi szinkronnal elkényeztetett, összesen 4-4,5 milliós háztartásnyi piacot a Netflix. Forgatási helyszínnek biztos igen jók vagyunk (lásd pl. Witcher), de az a költségoldalra tartozik, nem a bevételhez…
    Várom, hogy milyen lesz ez a film, mert a 6 Underground-hoz pl. jött szinkron, de sok gyerekfilmhez, meséhez, ismeretterjesztő filmhez egyáltalán nem. Vagyis a karanténnal nálunk, ahol 8-10 éves gyerekek vannak sem nőtt a látogatottsága… :(

  4. más gyártásra nem fogja megvenni, de a saját gyártást feliratozza, sokszor szinkronnal tolja, szóval komolyan veszi, konkrétan nincs olyan, aki komolyabban venné (apple, amazon), csak az HBO, de ott kevesebb a tartalom és más helyzet mivel kábeltévé is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.