Megvan a Ballad of Songbirds and Snakes rendezője

A Lionsgate immáron biztosan berendelte a Hunger Games-előzményfilmet. Rendezőnek visszatér  Francis Lawrence, akinek a Catching Fire és Mockingjay filmeket köszönhetjük a franchiseon belül.

 64 évvel a korábbi Hunger games előtt játszódik. A főszereplője Snow, aki a háború utáni világban hősnek számít, aki segíti Panemet a talpraállásban. 

5 hozzászólás a “Megvan a Ballad of Songbirds and Snakes rendezője” bejegyzéshez

 1. Biztosan van még ebben a világban szufla?

  Szerintem a filmeket Jennifer Lawrence hírneve miatt is kapták fel ennyire, nélküle szerintem ez nem fog nagyot menni.

  Egyébként is, ez a világ már szerintem a második filmmel kimerült kb.

 2. Szerintem érdekes lehet, hogy pontosan hogyan, kik és miért háborúztak, mi történt a világgal, és mi vezetett ahhoz a társadalomhoz, amit megismertünk a viadalos filmekben. Ezzel együtt Snoke karaktere is érdekes lehet, mint egy hős, aki aztán morálisan elbukik és vele bukik a társadalom is, amit ő emelt ki a romokból. Lehet akár egy Sith-ek bosszújához hasonló súlyos bukástörténet is, persze jóval magsabb nívón, sok aktuálpolitikai utalással ,stb…
  Lehet. Megvan rá a lehetőség. Csak sajnos Hollywood csinálja.

 3. Snoke = Snow…. pedig mikor elkezdtem gépelni a kommentet, még nem tudtam, hogy a végére egy Star Wars párhuzamot is felhozok majd :D

 4. Scorpion82:
  Mi ez a Sith-ek bosszúja ellenkampány?
  Szerintem a Birodalom visszavág mellett a legjobb Star Wars film valaha.

  Azért egyik Éhezők viadala sem volt egyetlen Star Wars közelében sem, ha csak az első hat részt nézzük. (Igen, az I. rész is veri őket szerintem.)

 5. A Joker-hez hasonlóan egy meglepően erős film arról, hogy a vezetőink, a hősök, a látnokok, a messiások nagyon sokszor elbuknak, megromlanak lelkileg, céltalanná válásuk pillanatában elmebeteg módon úgy alakítják a világot, hogy ne legyen haszontalanok, aktuális eseményekre utalásokkal egyfajta előremutatás lehetne, a Dűne film sikertelensége esetén félek az első könyv második feléig sem jutunk el, nemhogy a második könyvig, ez tökéletes lehetne helyette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.