A Warner hivatalosan is kitart a Tenet bemutatójának időpontja mellett

Ugye a Warner pakolgatta a filmjeit a világjárvány miatt, és közben Nolan támogatni akarja a mozikat és ott dolgozókat, amik egy része májusban már talán újranyit odakinn, ha jól olvasom a jelenlegi terveit Amerikának, de a stúdió ugye eddig nem nyúlt a Tenet júliusi bemutatójához, és most végre hivatalosan is nyilatkoztak a kérdésben:

We are committed to — and are excited about — releasing Tenet in theaters this summer or whenever theaters reopen. We remain supportive of the theatrical experience and our exhibition partners, and are confident that our tentpole titles, including Tenet and Wonder Woman 1984, are exactly the type of films that will have people eager to return to theaters.

Ann Sarnoff – Warner Bros. CEO

Várják a nyári premiert, vagy amikorra kinyitnak a mozik, és kitartanak a moziélmény mellett.

Ha már szóba került, még egyszer javasolnám a múltkor képek közelebbi vizsgálatát, például ezt itt, ami nem képhiba:

human
írta
2020. 04. 23. 21:31
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Warner hivatalosan is kitart a Tenet bemutatójának időpontja mellett” bejegyzéshez

  1. Basszus Human, annál a postnál Istennek se találtam mire utalsz, hogy új képek. :D
    Lesz itt mindfuck!

  2. Senki bizakodását nem venném el, de Olaszországban az a terv hogy fokozatosan nyitnak újra az üzletek és a mozik és színházak csak !decemberben! Ha ezt több ország is követi akkor itt is lesz egy éves premier csúszás. :( Pedig nagyon várós a Tenet.

  3. AMC Theatres az kb majdnem csődöt jelentett, a 2. legnagyobb mozi lánc USA-ban a Cinemark meg azt mondta ők júliusi nyitással terveznek, szóval ez már kb tőzsde. Ki tudja mi lesz ebből.

  4. Sosem értettem ezt a képet, annyira kilógott Washington a háttérből. Viszont igy teljesen új értelmet nyert. Mi lesz itt??? Nolan <3

  5. Misi85: Ha minden jól megy már májusban visszatérhet a majdnem normál kerékvágás. Már így is túl régóta tartják fel ezt a kényszer helyzetet, ami sokkal súlyosabb mint maga a vírus.

    Remélem hamarosan minden a régi lesz És időben nézhető lesz a Tenet!

  6. Régi ? Semmi se lesz a régi, itt nem ott fog folytatódni az élet mint február előtt.

  7. @Ayrons: Egy ideig biztos nem.

    Ebben az apokalipszisben viszont a Tenet még inkább várós.

  8. Gyula:
    Ezt mire alapozod? Kína hónapokkal előrébb jár, de még ők sem merték újranyitni a mozikat, szóval ha a nyári melegben nem lesz drasztikusan kevesebb fertőzés, akkor semmi nem lesz még itt májusban, de valószínűleg júliusban sem.

  9. Edge: Nem pont a mozinyitásra gondoltam, de májusra már hetekre leosztva van egy programja a kormánynak a normál életvitel visszaállítására.Éttermek, boltok stb…

  10. nem lesz az olyan egyszerű, de szerintem ne forduljunk át politizálásba a tervekről és okokról.

  11. @Gyula:
    Fokozatosan térhetünk vissza a normál kerékvágásba és a mozizás nincs az elsők között. Én csak annyit írtam amennyit bejelentettek Olaszországban. Még biztos változni fognak az események.

    Nolan és a stúdió meg annyira ragaszkodik a nyár közepéhez (a legtöbb filmje esetén is így volt), hogy tippre emiatt lesz egy éves csúsztatás.

  12. Nem biztos, hogy ragaszkodnak majd a nyár kozepehez. Sztem a nyitás utáni első blockbuster extra siker lesz a kiehezettseg miatt. Itt most a jó időzítéssel kasszát lehet robbantani. Főleg egy Tenet, vagy egy WW2.

  13. Az az érzésem, hogy eltolják majd ezt is :(
    Egyébként jó taktika, hogy kitartanak..gondolom, (remélem) ha júliusban sem nyitnak a mozik, utolsó pillanatban módosítanak. Rohadtul várom, látatlanul egy soeit is megnéznék belőle🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.