8 hozzászólás a “Új Seinfeld stand-up: 23 Hours to Kill” bejegyzéshez

  1. A mai napig nem értem, miért tartják a stand-up királyának. Szerintem így kb. “felső-középkategória” ő.

  2. szerintem nehéz megítélni, mert nem hiszem hogy a 90-es években ott voltál a fellépésein, vagy már akkor nézted a specialjait, csak később, avagy amit ő lefektetett azt azóta lehet már láttad jobb megvalósításban, de mégis ő rúgta be vele a kaput. Kicsit olyan kérdés, hogy miért Hitchcock, ha manapság jobb thrillerek vannak. Meglátjuk mit villant ez a special.

  3. human: az egy dolog, hogy a 90-es években úttörő volt (bár valóban nem voltam ott, hogy a saját szememmel lássam), de most mitől kellene kiemelkedőnek tartani? Szerintem a kortárs felhozatalban, ahogy írtam, egy erős középszer.

  4. ha nem is 1000, de 2-3 éve már kiadott egy netflix specialt. és azt kell mondanom, hogy nagyon jót. Előtte különösebben nem kedveltem, de azóta ez egyből város lett.

  5. George Carlin utolsó specialjai nem nyújtottak annyi extrát az addigi életműhöz képest (helló seven words you never say on TV..) mégis mikor meghalt azt gondoltam, de kár, hogy nem lesz több ilyen.

    Seinfeld már bizonyított, lazán a legjobbak között van. Volt egy beszélgetés pár éve: Seinfeld, Ricky Gervais, Rock meg Louie hülyültek. Nem véletlen jött pont ez a pár ember össze. Jó, Dave nem volt ott, még el volt tünve akkor sztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.