17 hozzászólás a “1,85 euró a legjobb Alien az Aliens óta” bejegyzéshez

  1. Három éve toltam végig kb. Tényleg jó kis beszaratós, lopakodós Alien gáme lett. Ennyiért gyakorlatilag ingyen van.

  2. Nagyon jó game. Házimozin full beszaratós. Sajnos nem tudtam végig vinni, elakadtam benne. :(

  3. Ez mind szép és jó de az a baj hogy ez csak az alap játék azzal meg sokat nem érünk igazából. Van egy halom DLC meg season pass is. Mondjuk ha valaki nem Steam-en hanem külsős oldalon nézi az árakat pl https://www.allkeyshop.com akkor ott talál 3-4 ezerét teljes játékot is.

  4. DarkEagle: nem sokat érünk egy full storival? nyilván vannak dlck, de azért magában is van egy játék itt nélkülük.

  5. A DLC-kkel együtt 11.5 EUR, ami 4000 HUF. Még úgy is bőven megéri, mert kb 3 hét rémálmot kapsz érte. :)

  6. Úgy tudom 2 jobb DLC van, a Crew Expendable, és a Last Survivor.
    A Nostromora visznek vissza. A Humble Bundle oldalon 0,99 EUR/db.

    A Season Pass nem tartalmazza őket, csak a többi DLC-t.
    De akinek kell a többi is, a Season Pass ugyanott 4,99 EUR.
    Így 8,85 körülre kilehet hozni kompletten mindent, olcsóbb mint Steamen.
    Még 8 órán keresztül.

  7. “Ez mind szép és jó de az a baj hogy ez csak az alap játék azzal meg sokat nem érünk igazából.”

    még ha ez igaz is lenne, 700 forintról beszélünk.

  8. @human és a többiek: Persze az ár tök jó meg minden meg nyilván full story mármint hiszek neked mert én még nem játszottam ezzel szóval elhiszem hogy DLC-k és Season Pass nélkül is full a story. Nem néztem utána meg mondom őszintén. Én sosem veszek a megjelenés napján játékot és nem csak az ára meg a DLC mennyiségek miatt hanem mert az esetek 99%-ban tele vannak bugokkal is. A Tomb Raider 3-at pl 2 hete vettem meg a fentebb írt oldalon listázott legolcsóbb áron. Szóval ennyiből már tudhatjátok hogy mekkora kocka vagyok és hogy 10 ezernél többet egy játékért sem adok de átlagosan 6-7 ezer a MAX amit egy játékért fizettem az elmúlt 10 év alatt. Na ezt most azért mondom el mert ebben a lényeg igazából nem is az ár hanem a tartalma a játéknak. Én inkább várok 2 évet is akár mire megjelenik egy Deluxe vagy GOTY vagy tudom is én milyen kiadás amiben benne van minden amit a játékhoz kiadtak skinektől kezdve plusz story-ig. Nálam legalábbis ÍGY nevezhető TELJES játéknak egy játék és ezeket a kiadásokat megvárom míg lemennek olyan árra amit már érdemesnek tartok megvenni.

  9. Imádom az alienes filmeket, könyveket, fps-eket, de ez is az a gém, amitől már az első 10 percben összeszartam magam, pedig még semmi sem történt. Az ilyeneket meg hanyagolom. Jobban parázok, mint élvezem.

    Azért valamin jó kis élien rts, hent, xcom-koppintás igazán jöhetne, vagy egy jóféle R-rated sorozat.

  10. DarkEagle: ahogy én írtam úgy teljes.
    Alapjáték + Season Pass + a 2 említett DLC. Vagy Steamen az Alien: Isolation Collection ami ugyanez, csak egyben a kosárba lehet tenni.

    2014-es játék, 2015-ben jött ki az utolsó DLC, és sosem csináltak egybe “GOTY” kiadást. Pedig volt rá 5 évük.

    Ennek ellenére olyanok szerint akik játszottak vele, az alapjáték és a Crew Expendable, ill. a Last Survivor DLC-k elég.
    Emellett ha mégsem jön be valakinek, akkor kevesebb pénzt bukik, mintha a teljes pakkot vette volna.

    Amúgy már tárgytalan, visszaállt a teljes árra, vége az akciónak.
    Csak infóként írtam.

    Én is mindig megvárom a nagyon jó árat, és hozzád hasonlóan komplett változatot veszek a játékokból, ha van értelme.

  11. Kb az indulás óta követem az oldalt és sokszor rálesek a számomra érdekesebb cikkek alatti kommentekre de nagyon ritkán irok vagy válaszolok bármire, most már úgy érzem nem birom tovább:

    DarkEagle:
    Évek óta szinten minden cikk alá világi nagy faszságokat irsz. Először azt hittem csak valami tini és majd kinövi, leszartam. De mikor már arról van szó, hogy dezinformálsz embereket a nettó baromságaiddal az konkrétan káros. Lehet, hogy valakinek pont egy ilyen cikk és alatta a kommentek hozzák meg a kedvét, hogy megvegyék ezt a nagyszerű játékot főleg ilyen nevetséges áron, erre te:

    “Ez mind szép és jó de az a baj hogy ez csak az alap játék azzal meg sokat nem érünk igazából. Van egy halom DLC”
    – Azzal érünk sokat igazából. Rajongóként már a megjelenésnél kötelező vételem volt, azóta 5x végigjátszottam (a taktikus játékmenet és mindig máshogy reagáló ai miatt simán van ilyen magas az újrajátszhatósága), elsőre talán 12-13 óra volt. Szép kerek történet ami az Aliens óta valóban a legtöbbet adott a franchise-hoz. Az autentikus megvalósitás és a szarfagyasztó atmoszféra tökéletesen beszippant bármilyen game-kompatibilis alien fant. Az a “halom” dlc amiről te beszélsz csak baromi minimális kiegészitései a játéknak (1-1 órás plusz sztoricskák, különböző túlélős játékmódok, time challengek stb.) és aki a fő sztori miatt venné meg az nem fog ezek nélkül se csalódni, sőt… A Ripley-s dlc kivételével a többinek nem is nagyon láttam túl sok értelmét. Hozzáteszem még rommápatchelésre se volt szükség, már megjelenéskor is remek volt, nem találkoztam bugokkal.

    “Persze az ár tök jó meg minden meg nyilván full story mármint hiszek neked mert én még nem játszottam ezzel”
    – Ha ez az eset állna fent újra, kérlek legközelebb ne érezz ellenállhatatlan viszketést a tenyeredben, hogy bemutasd itt a kommentszekcióban az intelligenciád. Köszi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.