Egy kardmester és a filmek meg sorozatok

Nyilván előkerül a Witcher és a Game of Thrones, de mellette azért beszél a Gladiatorról, a 47 Roninról és még sok másról is.

Ha nem csak az érdekel, hogy mennyire volt realista a kardozós harc, hanem további infók is, akkor go.

human
írta
2020. 04. 28. 11:33
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Egy kardmester és a filmek meg sorozatok” bejegyzéshez

 1. A 20. századi kardmester, az olyan, mint a 20. századi magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Van, de minek? :) Bár “szakérteni” tud mindkettő.

 2. LnB:
  Esélyes, hogy nem csak beszélni tud róla, hanem forgatni is tudja. Sőt, lehet, hogy gyártani is tudja. Szerintem itt sántít a példád.

 3. Nem kicsit sántít, mert arról nem is beszélve, hogy ezeket a jeleneteket is 20-21. századi koreográfusok rakják össze.

  Szerintem teljesen jó videó volt, látszik, hogy a csávó nagyon ért hozzá és még jó humora is van. Az utolsó lovas poénon szakadtam.

 4. vicces volt (szegény nagyon izgult), én is sok új dolgot tanultam tőle. Tényleg érdekes volt. Abban biztos vagyok, hogy koreográfusok segítik a filmeket (ahol ebbe fektetnek), viszont szinte biztos, hogy őket is nagyon nyoszogatják a producerek/rendezők, miután mutatnak egy tök hatásos, de egyáltalán nem látványos lépést, hogy hogyan szúrj le valakit három másodperc alatt és kiakadnak a Movie csávók, hogy hogyan fog ez kinézni a képernyőn? Semmi kiáltás, semmi hadonászás, semmi óriási mozdulat, csak úgy leszúrod?!?! Te barbár! Mutass valami óriás látványt! És ha belegondolsz, a népnek ez kell! Én imádtam a witcher jelenetet, mert nagyon látványos volt és nem értek annyira hozzá, hogy megkérdőjelezzem.
  Egy Daredevil 1-cut akcióba jobban beleélem magam, jobban kilóg ha valami túl szürrealisztikus, mert abba az átlag ember is picit bele tudja élni magát.

 5. Kardmester LOL!! En erre inkabb felkertem volna, Szilágyi Áron-t,na ma ellene,kevesen jonnenek ki jol egy parbajban.Regen voltak iskolak ahol oktattak olasz ,spanyol,az az ido meg elmult.Youtube meg filmekbol vivast tanulni haat,keves.
  Mert lehet o mester,hat Aronka ellen kb semmi de semmi eselye sem lenne.Azert megneznem oket egy korre,de Aronka olyan nyomast helyezne ra mar a puszta tekintetevel a tetkok is leolvadnanak rola :D

 6. majd nem fogsz röhögni a kardmesteren, ha jön az apokalipszis, és elfogy a töltényed!

 7. Komolyan? Egyes emberek képesek beleállni valakibe mert karmester és nem mondjuk harci drónokat fejleszt “Mer azzal távorról jó le tunna lőni…” Millió meg egy haszontalanabb dolgot csinálnak az emberek világszerte. Van egy hobbija, egy hivatása. Szerintem menő és szerzett néhény érdekes percet nekem és sok más embernek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.