14 hozzászólás a “Elvileg jön a Demolition Man 2” bejegyzéshez

 1. Hát ha ugyan jó szövegeket írnak mint az elsőben ,felőlem .
  Egy öreg John Spartan .Végre meg tudjuk mire valók a kagylók?

 2. Mar uj koraban is gyenge volt. Állítólag kult film lett belole.. Mire fel..? Meg lehet nezni de meh.

 3. Durva hogy anno moziban láttam, nem ma volt. Felesleges erőltetni a folytatást.

 4. Tavaly ismét megnéztem, oltári jó vígjáték. Nekem jöhet egy újabb film, abban az elborult utópiában :-)

 5. Én még ezt az Urániában láttam és utána alig vártam, hogy megjelenjen a tékában. Igazi VHS téka, ahol az új filmeket volt hogy csak 4 órára adták ki első körben :D Szerintem hetente egyszer elhordtam ezt a filmet egészen addig, amíg át nem másoltuk a VHS-t, majd azon néztük. Később már csak mindig az újkori tékából szereztem be egyre jobb minőségben, de én tartom, hogy ez egy kultikus film. Az elején ami van akció az szerintem zseni, de utána is hozzák a szintet és egyszavasak is nagyon ütnek benne. Jó lenyomata az akkori akció-vígjátékoknak. Hogy folytatást megér-e, az már kétséges, de én biztos megnézném. :)

 6. Pls no, hagyják csak békén ahogy volt.
  A 90es évek elején még elment ez a teljes abszurd világkép (eltelik 36 év, de úgy beszélnek róla, mintha legalább 100 lenne), és oké, itthon kult a szinkron miatt, de kinti bevétel alapján ez akkor bukta volt, nem?

  Egy videójátékos hír alatt olvastam tegnap, de ide is tökéletesen elfér, hogy elég abból, hogy a mai 30+os korosztály nosztalgiáját akarják újra és újra eladni manapság.

 7. Ezt egyébként én se akarom. Se Tango and Cash 2-őt. Mai korban ezek a filmek nem megvalósíthatók.
  Én imádom a filmet. Évente újra nézem mert még mindig kurva szórakoztató. Tango and Cash már nem.

 8. Szerintem is hagyni kellene békében nyugodni a 80-90-es évek sikerfilmjeit. Ezek a filmek akkor és ott ütöttek. Sem a megöregedett színészek, sem az eleve elvetélt próbálkozás az akkori hangulat visszahozására nem tesznek hozzá a napjainkhoz semmi jót. Ráadásul a világ is óriásit változott azóta. Az a macsó -sokszor szétcsúszott- sutyerákság, ami akkoriban menő volt és ezeknek a filmeknek a savát-borsát adta, (pl. egy Utolsó cserkész-ben) ma már 18-assal se nagyon mehetne ki és kiverné a biztosítékot politikailag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.