Engedjük ki Tom Cruise-t az űrbe, más lehetőség nincs!

Tom Cruise és az Elon Musk által létrehozott Space X közösen akar valahogy akció thrillert forgatni az űrben. Tudjátok ebben mi a durva? Bármelyik másik színésznél az első reakció az lenne, hogy “tuti valami vicc a stúdión belül”, Tom Cruise-nál meg teljesen hihetőnek tűnik.

Bár pont stúdió nincs még mögötte és ugye semmi konkrétumról nem tudni, avagy csak amolyan what if.. de akkor is mad lad.

human
írta
2020. 05. 05. 13:30
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Engedjük ki Tom Cruise-t az űrbe, más lehetőség nincs!” bejegyzéshez

 1. Ha már ő fogja megmenteni az emberiséget az idegen inváziótól, jobb is ha gyakorol egy kicsit kint. Biztos most kapott felszállási engedélyt, hogy “lvl 248-as lotus padawan alien killer” lett. ^^

 2. Lehet,hogy ez a legmenőbb dolog amit filmes hírekben halottam.Ha megvalósul akkor meg a legkirályabb.

 3. Szcientológus szektavezér. A szekta máig hisz benne, hogy Cruise menti meg az emberiséget, úgy tűnik, mindent elkövetnek, hogy valahogy valóraváljon. Elmebajosok.

 4. 7.: maximum Cruissal hitetik el, hogy szívesen járjon. Elvégre igen jól fzető tag lehet, ha nem az egyik legtöbbet adakozó.

  A filmes részét nézve pedig jöjjön!:-)

 5. Ha belegondolok, hogy a legkisebb nonszensz hibától is brutális és fájdalmas halálod lehet az űrben… inkább ne tegyék.

 6. Ezt a Musk gyereket isteníti mindenki, mint valami modern megváltót..hát bocsássa meg a világ, de én csak egy milliárdos stoner f..nak tartom, semmi másnak.

 7. 12.: Amúgy a fazon nem enyhén a spektrumon van, valamint szociopata tüneteket mutat. Volt egy videó, amikor meme reviewt csinált pewdiepienak ès az egyik képen egy medencébe fulladt őzike volt, erre a fazon nem tudta abbahagyni a röhögést. Nem mondom, sok edgy meme van, amit én is viccesnek találok, de az a jelenet számomra többet mondott ezer szónál.

 8. Scorpion82: azt aki le sem tüdőzte rendesen a füvet abban a podcastban, mintha nem is vágná a füvezést? tuti nagy stoner. nem kell mindent elhinni a memeknek.

 9. 14. – ezert a kommentert jar a pacsi.
  Vegre valaki latott is nem csak nezett

 10. Minek erre külön film, hát mostanában fog készülni két új M:I is, tessék abba beletenni az egyik set piecnek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.