Lehet befut a Bright 2 rendezője

A fantasztikus, Edward Norton főszereplésével készült The Incredible Hulk rendezője, aki amúgy a Now You See Meeee-t is szállította, Louis Leterrier esélyes a Bright 2 rendezésére a Netflix számára.

Ayer forgatókönyvét épp átírja T.S. Nowlin (Pacific Rim: Uprising), és persze Will Smith és Joel Edgerton visszatér. Nélkülük nem sok értelme lenne hozzányúlni.

human
írta
2020. 05. 06. 03:54
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Lehet befut a Bright 2 rendezője” bejegyzéshez

  1. Lehet sokan megköveznek majd, de nekem tetszett a film és már többször újra elővettem. Kíváncsian várom ezt is, bár T.S. Nowlin és Pacific Rim: Uprising kicsit elbizonytalanított.

  2. Én is kifejezettem imádtam. Remélem a második rész esetén nagyobb hangsúlyt kap az univerzumépítés, jobban belemélyednek majd a különböző frakciók sajátosságaiba. Az ork-templomos rész pl a kedvencem volt az első részben, ott sütött a hangulat.

  3. Lehet, hogy en leszek megkovezve, de nem ertem, hogy a fent emlitett neveknek, (irok, rendezok) hogy van meg mindig karrierjuk, foleg ugy, hogy a Netflix egyik legdragabb filmjenel babaskodnak. Erdekes.

  4. A többség szerint a világ, meg egy-két ötlet jó volt, de maga a végtermék közepes. Szóval van hová fejlődni.

  5. Egy ilyen szar filmet folytatnak, ami meg megérdemelné a további ötleteket arra rá se hederítenek! Most komolyan.

  6. Leterrier-rel nincs nagyon bajom, de hogy egy rendes írót nem tudnak leakasztani, csak ilyen semmire kellőeket, mint a PR:U csávó…broáf.

  7. Letterier egy korrekt rendező. Semmi kiemelkedő, de azt megfelelően csinálja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.