10 hozzászólás a “James Cameron és a guilty pleasure” bejegyzéshez

  1. Egy rossz film, amiből nekem is az maradt meg, hogy vannak nagyon jó képek benne. Játékokat (1-2-3) imádtam, film csalódás volt, de látványos csalódás. Újranézem.

  2. Szigorúan az első rész nekem is guilty pleasure. Tudom, hogy rossz, de mégis tetszik. A folytatásokat hagyjuk :)

  3. játszani nem szoktam, nem ismerem, de az első rész zseniálisan jó (értsd: nekem bejött, élveztem, jovovich menő, az ilyen alapsztori nagy kedvencem – az dvd-n megvevős volt), a másodikat nagyon utáltam, csalódás volt, a harmadik megint elég jó, a többit pedig már nagyon tervezem megnézni, de az efféle coolra hangszerelt stílust nehéz nem szeretnem.

  4. Vannak filmek amiket éltetnek a kritikusok és pár év múlva MAX egyetlen egy képkocka, helyszín, jelmez vagy jobb esetben csak jelenet marad meg az ember agyában és akkor is 10 percig gondolkozik, hogy melyik filmben látta.
    A RE1 elég “gagyi” film, tény, főleg így visszanézve, de elég sok jelenet, feeling, reakció belém égett amiket tök jónak találtam.
    Szóval tényleg ez a legjobb kifejezés az ilyen filmre: “Guilty Pleasure”

  5. A legjobb a sorozatból. Az első filmek között volt, amit megvettem dvd-n az akkor még új házimozimra. Full beszaratós volt 5.1-be. Csak a nosztalgia miatt megvenném és újranézném bd-n ha lenne.

  6. Az 1. részt imádom. A 2. annyira nem jött be, de később felértékelődött bennem. A 3. tetszett. A 4-t moziban néztem 3D-ben, megérte a pénzt, pedig nem vagyok oda a 3D-ért. Na de az 5-től… Anderson már nem is fáradt azzal, hogy történetet írjon. A 6. részre csak azért adtam 1 pontot 10-ből, mert az utolsó(?) rész volt.

  7. Újranézem épp, jól emlékeztem, hogy vannak tényleg cool részek, jó pár jelenet szerintem jó, a történet írtó béna, szinte már már szatíra, de ilyen a játéksorozat is (első 3 részt ismerem csak, de azt nagyon). Azóta nagyon sok próbálkozást láttam játékfeldolgozásra (túl…sokat…), ez mindenképp a jobbak között van.

  8. @winnie:

    Az első 2 részt pedig ajánlanám játékban, nagyon filmes a megoldás, amivel fel van építve, történetre is nagyon jók, valamitől nagyon erős a hangulata. Én csak azért vettem playstation classic-ot, hogy az elsőt “eredetiben” végigjátszam (pedig PC-n is majdnem végigjátszottam). (Nem kell nagy gamer ügyesség hozzájuk, kifejezetten élvezhetőek, ha a filmek cool-sága tetszett, akkor ezek is fognak. A harmadik rész még ugyan ilyen, csak az egy lezárás, többi részt nem ismerem.

  9. A Resident Evil első részéről annyit, hogy a Slipknot – My Plague klipje pörgősebb, élvezetesebb és helyenként félelmetesebb is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.